Hyvinvointiohjelmalla saadaan aikaan konkreettisia tuloksia


Suomessa kehitetty maailman ensimmäinen hyvinvointiohjelma, joka helpottaa arkea ja saa aikaan todellista käyttäytymisen muutosta.

ViaEsca on muutosohjelma, jonka avulla yli 70% ihmisistä on kyennyt tekemään pysyvän muutoksen ruokailutottumuksiinsa.

Nyt ViaEsca on kehittänyt Fennian tarpeisiin maailman ensimmäisen hyvinvointiohjelman, joka yhdistää digitaalisella valmennusalustalla lounasruokailun, kalorienkulutuksen mittaamisen ja kotiin ostettavien ruokien reseptit, sekä ostoslistat.

Fennia henkilöstöravintola
Fennia haluaa tukea henkilöstönsä hyvinvointia monin eri tavoin ja siksi Fennia halusi yhden ViaEsca ruuista lounaslinjastoon vaihtoehdoksi. Näin ihmisten on mahdollisimman helppo noudattaa ViaEsca ruokailutottumusten muutosohjelmaa, joka on räätälöity ihmisen kalorienkulutuksen mukaisesti. ViaEsca valmennus on tehokas keino tukea henkilöstön hyvinvointia. Tämä on ainutlaatuinen tapa yhdistää arjen ruokailu ja hyvinvointivalmennus.

ViaEsca hyvinvointiohjelma”On mahtavaa tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, joiden tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia ja tukea heitä arjessa. Ruokailutottumusten pysyvä muutos ei ole helppoa. Normaalisti vain 5% onnistuu tekemään pysyvän muutoksen. Siksi tarvitaan kaikkia toimijoita tukemaan ihmisiä muutoksessa”, toteaa Anna Tervo, ravintovalmentaja ja perustajaosakas ViaEscasta.

 

 

 

 

 

Via Esca Oy on elokuussa 2016 perustettu yritys, joka auttaa ihmisiä muuttamaan ruokailutottumuksia paremmiksi. ViaEsca on valjastanut teknologian tukemaan ja helpottamaan ihmisen terveyttä ja arkea.

Lisätietoa:

Anna Tervo, Anna@viaesca.com,  050 529 8911 Anna on Via Esca:n perustajaosakas ja vastaa ViaEsca valmennuksesta.

Toimitusjohtaja Tuomas Teinilä, tuomas@viaesca.com,050 571 6626