Maistuvaa ruokaa


ViaEscan terveellinen ruokavalio

ViaEscan terveellinen ruokavalio ja ateriasuunnitelma on rakennettu harkiten nojautuen ravitsemussuosituksiin, mutta sinulle räätälöiden ja ruuan herkullisuudesta kiinni pitäen. Ohjelma auttaa sinua oivaltamaan kokonaisvaltaisesti terveellisen ruokailun merkityksen hyvinvoinnillesi. Samalla pääset tutustumaan uusiin makumaailmoihin. 

ViaEsca valmennuksen hyödyt
Säännöllinen ateriarytmiRuokavalio räätälöidään aina vastaamaan sinun kulutustasi, tavoitteitasi ja mieltymyksiäsi. Pystyt joustavasti koostamaan päivittäisen ateriasuunnitelman itsellesi sopivaksi erilaisista ViaEsca-aterioista. Aterioista nauttiessasi tiedät syöväsi ravitsemuksellisesti tasapainoisesti ja sopivasti energiankulutukseesi nähden. Päivittäinen ohjelma on suunniteltu niin, että saat aterioista tasapainoisesti tarvitsemasi energia- ja suojaravintoaineet. Aterioiden valmistaminen ei ole vaikeaa ja onnistuu myös tottumattomalta kokilta. Opit myös, miten annokset kannattaa ravintoloissa tai juhlissa koota. Pyrimme huomioimaan satokaudet ja vuoden ruokajuhlien teemat.

Säännöllinen ateriarytmi

Tasainen ateriarytmi on ruokavalion kulmakiviä. 3-4 tunnin ateriaväli auttaa painonhallinnassa sekä vireystilan ylläpitämisessä. Kun aterioiden glykeeminen kuorma ja annoskoko on laskettu sinulle valmiiksi ja syöt tasaisesti, tunnet olosi hyväksi ja voit pudottaa painoa tuntematta nälkää.

Ravintoaineet

ViaEsca-ohjelmassa on otettu huomioon hivenaineiden ja vitamiinien riittävä saanti. Kasvisten, hedelmien ja marjojen runsas määrä (lähes 1 kg päivässä) takaa ison osan vitamiinien saannista ja kuidun tarpeesta. Kuidut auttavat ylläpitämään kylläisyyden tunnetta ja tukevat suolistosi toimintaa.

Kilo kasviksia päivässä

Erityisruokavaliot

Kaikissa aterioissa on merkintä ovatko ne laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia, kasvisruokia ja/tai vegaanisia. Voit tehdä itse valintoja näiden välillä. Valmis ohjelma räätälöityy laktoosittomaksi, gluteenittomaksi ja kasvisruokavalioksi. Tarvittaessa annamme lisäohjeita.