ViaEscan tarina


ViaEsca:n tehtävänä on lisätä hyvinvointia auttamalla ihmisiä muuttamaan ruokailutottumuksia pysyvästi.

Kaikki alkoi siitä, kun Tuomas (47v) oli jatkanut syömistä, juomista ja liikkumista kuten aikaisemminkin, mutta hidastunut aineenvaihdunta oli kerryttänyt 10 kg ylimääräistä ja kolesteroliarvot olivat kohollaan. Jotain oli tehtävä, mutta markkinoilta ei löytynyt helppoa pysyvää muutosta tukevaa ratkaisua. 

Seuratessaan aktiivisuusrannekkeen kalorien kulutusta syntyi ajatus siitä, että kunpa joku toisi terveelliset ruoat suoraan kotiin ja kaloritkin olisi huomioitu henkilökohtaisen kulutuksen mukaan.

Perustajat

Yrityksen perustajatiimi Anna (ravintovalmennus), Timo (ruokalogistiikka), Antti (digitaaliset palvelut) ja Tuomas (testihenkilö) miettivät miten nykyajan kehon ymmärrystä lisäävää mittausteknologiaa sekä uusia ruokien kotiinkuljetusmahdollisuuksia voitaisiin hyödyntää niin, että muutos kohti tasapainoista syömistä olisi mahdollisimman helppoa ja maukasta. Syntyi idea ViaEsca:sta. ViaEsca on latinaa ja tarkoittaa tie ruokaan. Se on matka omaan kehoon ja hyvän ruuan maailmaan.

Ideaa testattiin heti 20 ihmisen kuluttajatestillä ja tulokset olivat niin positiiviset, että tiimi päätti jatkaa palvelun kehitystä. ViaEsca yritys perustettiin elokuussa 2016. Olemme pystyneet auttamaan jo yli 300 suomalaista muuttamaan ruokailutottumuksiaan paremmiksi.  

Olemme sitoutuneita edelleen kehittämään ja laajentamaan ViaEsca palvelua yhdessä partnereidemme kanssa siten, että mahdollisimman monella ihmisellä olisi mahdollisuus tuntea kuinka paljon oikein syöminen vaikuttaa hyvinvointiin. Onnistumisen ilo motivoi jatkamaan hyvällä tiellä, mikä on pysyvän muutoksen perusta.

Tervetuloa kehomatkalle!

 ViaEsca Tiimi

 

Valmennus

Anna Tervo 050-529 8911, anna@viaesca.com

 

 

 

Anna Tervo

Anna on jo vuosien ajan ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista sekä hyvästä ruuasta ja ravitsemuksesta. Hän vaihtoi lopullisesti sinivalkoiset siivet hyvän ruuan maailmaan vuoden 2017 alussa. Anna on restonomi ja ravintoneuvoja.

 

 

CEO

Tuomas Teinilä 050 571 6626, tuomas@viaesca.com  

Tuomas TeiniläTuomaksella on pitkä kokemus ruoan ja hyvinvoinnin tuotteiden ja     palveluiden kehittämisestä ja markkinoinnista. Vapaa-ajallaan hän on  aktiiviliikkuja ja intohimoinen ruoanlaittaja.