Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen voimavara

Tue henkilöstön hyvinvointia 21 päivän valmennusohjelmalla! ViaEsca ryhmävalmennuksesta apua palautumiseen, energisyyteen ja painonhallintaan.

Pyydä lisätietoa

Mikä on ViaEsca ryhmävalmennus yrityksille?

ViaEsca ryhmävalmennus on ravintovalmennus henkilöstönsä hyvinvoinnista kiinnostuneille yrityksille. Valmennuksella on saatu loistavia tuloksia: osallistuneiden energiataso on noussut, paino on pudonnut pysyvästi, unenlaatu on parantunut ja veriarvot ovat parantuneet.

Ensin kartoitetaan osallistujien lähtötilanne ja asetetaan tavoitteet. Alussa ja matkan jälkeen tehtävät kehonkoostumusmittaukset näyttävät konkreettisen kehityksen ja mitattavat tulokset.

ViaEscan toimivuus perustuu jokaisen keholle ja tavoitteille räätälöityyn ravinto-ohjelmaan. Ohjelma sisältää runsaasti terveellistä ja herkullista ruokaa. Huolen oikeista kalorimääristä pitää aktiivisuusrannekkeen kanssa toimiva sovellus. Sovelluksesta näkee myös esimerkiksi reseptit ja ostoslistan.

“Osallistujat ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa merkittävän hyviä tuloksia. Ihmetystä itsessäni on herättänyt se, että nopea painon lasku selittyy kehonkoostumusmittausten perusteella nimenomaan rasvakudoksen vähenemisellä eikä esimerkiksi nesteen poistumisella kehosta."

Timo Kinnunen, Atrian johtava työterveyslääkäri

”Henkilökunnan palaute ViaEsca -ohjelmasta ylitti kaikki odotukset. Osallistujat kokivat saaneensa siitä eväitä pysyvämpäänkin ravinto- ja elämäntapamuutokseen ja useat heistä noudattavat ohjelmaa edelleen. ViaEsca tarjosi yhteistä tekemistä ja keskustelua ravinnon ja liikunnan ympärillä ja myös konkreettiset tulokset olivat lähes poikkeuksetta hyviä.”

Mikko Manninen, Warner Music Finlandin talousjohtaja

Miksi aloittaa ViaEsca-valmennus työporukalla?

Henkilöstön hyvinvointi on yksi tärkeimmistä voimavaroistanne. Hyvinvointi heijastuu suoraan työssä jaksamiseen ja sairauspoissaolojen määrään. Sopiva ruokavalio ja aktiivisuus parantavat keskittymiskykyä, energiatasoja ja palautumista. Hyvä ruokailurytmi pitää verensokerin tasapainossa, ja ihanteellinen paino vaikuttaa työntekijöiden elämänlaatuun.

Katso video     Pyydä lisätietoa

Mitä ryhmävalmennuksen aikana tapahtuu?

Yhteistyöyrityksiämme:

Ota yhteyttä