Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen voimavara

Tue henkilöstön hyvinvointia ViaEscan kokonaisvaltaisella hyvinvointiohjelmalla, joka antaa eväät arjen muutokseen! Tästä saa apua palautumiseen, energisyyteen ja painonhallintaan.

Pyydä lisätietoa Lataa whitepaper

Mikä on ViaEsca yritysvalmennus?

ViaEsca valmennus muuttaa henkilöstön ruokailutottumuksia, aktivoi arkiliikuntaan, parantaa unenlaatua, auttaa palautumaan ja edesauttaa painonpudotusta. 

Valmennus kestää 12 viikkoa, joka jakautuu kahteen vaiheeseen. Vaihe 1: Ensimmäisten kolmen (3) viikon aikana opitaan pois vanhoista tavoista ja tutustutaan uusiin. Vaihe 2: Seuraavien yhdeksän (9) viikon aikana tehdään uusista asioista itselle sopivia rutiineja.

Valmennus perustuu aktiivisuusrannekkeesta saatavaan kulutusdataan, jonka pohjalta luodaan henkilökohtainen ateriasuunnitelma. Ohjelma sisältää runsaasti terveellistä ja herkullista ruokaa. Huolen oikeista kalorimääristä pitää aktiivisuusrannekkeen kanssa toimiva sovellus. Sovellus sisältää henkilökohtaisen ateriasuunnitelman resepteineen, ostoslistan ja ravintovalmentajan chat-tuen. Lisäksi Muutosmatkaan kuuluu aloitustapaaminen paikan päällä tai verkossa.

“Osallistujat ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa merkittävän hyviä tuloksia. Ihmetystä itsessäni on herättänyt se, että nopea painon lasku selittyy kehonkoostumusmittausten perusteella nimenomaan rasvakudoksen vähenemisellä eikä esimerkiksi nesteen poistumisella kehosta."

Timo Kinnunen, Atrian johtava työterveyslääkäri

Lue case

”Henkilökunnan palaute ViaEsca -ohjelmasta ylitti kaikki odotukset. Osallistujat kokivat saaneensa siitä eväitä pysyvämpäänkin ravinto- ja elämäntapamuutokseen ja useat heistä noudattavat ohjelmaa edelleen. ViaEsca tarjosi yhteistä tekemistä ja keskustelua ravinnon ja liikunnan ympärillä ja myös konkreettiset tulokset olivat lähes poikkeuksetta hyviä.”

Mikko Manninen, Warner Music Finlandin talousjohtaja

Lue case

Miksi aloittaa ViaEsca-valmennus työporukalla?

Henkilöstön hyvinvointi on yksi tärkeimmistä voimavaroistanne. Hyvinvointi heijastuu suoraan työssä jaksamiseen ja sairauspoissaolojen määrään. Sopiva ruokavalio ja aktiivisuus parantavat keskittymiskykyä, energiatasoja ja palautumista. Hyvä ruokailurytmi pitää verensokerin tasapainossa, ja ihanteellinen paino vaikuttaa työntekijöiden elämänlaatuun.

Katso video     Pyydä lisätietoa

Ota yhteyttä

Yhteistyöyrityksiämme: