ViaEsca-mobiilisovellus


ViaEsca mobiilisovellus

ViaEscan mobiilisovellus tukenasi matkalla

Mobiilisovellus on keskeinen osa palveluamme. Saat ViaEsca ruokavaliosi ja matkasi seurannan puhelimeesi. Palvelu toimii Android ja iOS -puhelimilla.

ViaEsca-mobiilisovellus auttaa sinua löytämään tasapainon energiankulutuksen ja kalorien saannin välillä. Sovellus ohjaa sinut rakentamaan ravintoaineiden suhteen tasapainoisen päivittäisen ateriasuunnitelman ja itsellesi sopivat annoskoot.

Sovelluksesta voit seurata päivittäisen aktiivisuutesi vaikutusta kalorien kulutukseen,  energiansaantiasi aterioista, sekä näiden suhdetta toisiinsa. Näet myös päivittäisten aterioidesi ravintosisällön. Sovellus suunnittelee sinulle kulutuksesi mukaan räätälöidyn ateriasuunnitelman. Voit selata helposti valmistettavia, maistuvia reseptejämme ja muokata suunnitelmaasi päivän jokaisen viiden aterian osalta.

Ruoanvalmistus koko ruokakunnalle on tehty helpoksi syöjien määrän huomioivan ateriakertoimen avulla. Saat sovelluksesta myös valmiit ostoslistat, jotka helpottavat kaupassa käyntiä ja lisäävät suunnitelmallisuutta. Sovellus neuvoo ja kannustaa sinua oman toimintasi ja painonhallintatavoitteidesi perusteella. Chat-tukemme kautta ravinto-ohjaaja on saatavissasi tarvittaessa.

Mobiilisovellus toimii yhdessä aktiivisuusrannekkeen kanssa

ViaEsca-sovellus hakee päivittäisen energiankulutuksesi aktiivisuusrannekkeesta. Sovellus on yhteensopiva Garmin, Polar ja Fitbit -aktiivisuusrannekkeiden kanssa. (Muiden valmistajien rannekkeista energiankulutustiedot voi siirtää käsin.)

Lataa ViaEsca-mobiilisovellus

Palvelu toimii Android ja iOS -puhelimilla. ViaEsca-sovellus on ladattavissa Googlen Play Kaupasta ja Applen AppStoresta. Sovelluksen käyttö edellyttää, että sinulla on voimassa oleva tilaus ViaEsca-matkasta. Sovelluksen lataaminen on maksutonta ja sen käyttöoikeus sisältyy ostamaasi ViaEsca-matkaan.

 

Lataa ViaEsca sovellus AppStorestaLataa ViaEsca sovellus Google Play Storesta