ViaEsca ryhmävalmennus


Hyvinvointivalmennus ryhmille

Kenelle

Yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat tukea ja edistää henkilöstönsä hyvinvointia sekä kehittää työntekijöiden työ- ja suorituskykyä.

Miksi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu ravinnon, liikunnan ja levon tasapainoisesta suhteesta. Koska ravinto vaikuttaa kaikkiin hyvinvoinnin osa-alueisiin, on ruokailutottumusten muutos on valmennuksemme keskiössä.

Monipuolinen ravinto auttaa palautumaan rasituksesta, hallitsemaan stressiä ja ylläpitämään laadukasta unta. Ravinnolla on merkittävä vaikutus erilaisten elintapasairauksien ennaltaehkäisyssä ja terveyden ylläpitämisessä. Lisäksi ravinto on nopein tie hyvään oloon ja energisyyden lisäämiseen.

Hyvinvointivalmennus

Mitä

ViaEsca valmennuksen aikana opetetaan hallitsemaan syömistä suhteessa liikunnan määrään sekä samalla kannustetaan liikkumaan enemmän. Hyvinvointivalmennus on räätälöity kunkin henkilökohtaisen tavoitteen ja ominaisuuksien mukaisesti. Ensimmäisen 21 päivän aikana opitaan pois vanhoista tavoista ja koetaan miltä tasapainoinen syöminen tuntuu. Tämän jälkeen tehdään uusista hyvistä ruokailu- ja liikuntatavoista arkirutiineja.

 

Tavoite 

Valmennuksen tavoitteena on pienentää sairauspoissaoloja ja alentaa sairauksista johtuvia eläkemenoja muuttamalla henkilön liikunta- ja ruokailutottumuksia niin, että ne parantavat yksilön ja sitä kautta koko työyhteisön hyvinvointia.

Tavoitteena on ensisijaisesti muuttaa yksilön ruokailutottumuksia siten, että henkilön energian kulutus on tasapainossa sen saannin kanssa ja että ihminen saavuttaa pysyvän painonhallinnan nauttimalla terveellistä ruokaa oikeassa suhteessa omaan kehoon ja liikuntatottumuksiin nähden.

 

ViaEsca palvelut

Hyvinvointivalmennus sisältää:

 • tarvittaessa Garmin Vivosmart 4 -mittarin tai vastaavan
 • Aloitusluento verkossa tai paikan päällä
 • Käyttöoikeuden ViaEsca-mobiilisovellukseen
  • Kulutuksesi mukaan räätälöidyt ateriasuunnitelmat
  • Ostoslistat
  • Ravintovalmentajan chat-tuki
  • Energiatasapainon seuranta aktiivisuusrannekkeen kautta
 • Edistymisraportit ja motivaatiota tukevat vinkit
 • Oletusruokalista ja yli 300 maistuvaa reseptiä. Uusia makuja kokeiltavaksesi säännöllisesti

Henkilöt voivat itse määrittää milloin haluavat aloittaa valmennuksen tai yhteinen aloituspäivämäärä voidaan sopia erikseen. Aloituspäivän voi valita rekisteröinnin yhteydessä.