Uusi suomalainen keksintö tuo pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiin


ViaEsca on uusi suomalainen palvelu, joka auttaa ihmisiä muuttamaan ruokailutottumuksiaan pysyvästi. Erinäisten laihdutuskuurien myötä pysyviin muutoksiin yltää yleensä vain 5 % laihduttajista, mutta ViaEscan asiakkaista tähän on yltänyt 70 %.

Hyvät tulokset perustuvat valmennusmetodiin, jossa ihminen saa mahdollisimman nopeasti palkinnon muutoksen tekemisestä. Tuloksia parantaa entisestään teknologian tehokas valjastaminen muutoksen helpottamiseksi matkan eri vaiheissa, aina kehon seurannasta ruokaostosten tekemiseen.

 Uusi suomalainen keksintö

ViaEsca-valmennusmetodi perustuu 90 päivän aikana tehtävään käyttäytymisen muutokseen. Muutosmatkan aikana saavutetut oivallukset ja tuntemukset siivittävät muutosta. Moni huomaa matkan aikana olonsa olevan virkeämpi, koska he syövät säännöllisesti ja valitsevat oikeat annoskoot. Toiset puolestaan saavat paremman olon, koska lisäävät matkan aikana kasvisten syöntiä.

Painonpudotus ja -hallinta on helppoa, kun ViaEsca-sovellus huomioi oman kalorinkulutuksen ja sitä kautta ruuan määrän. Sovellus antaa tämän jälkeen näiden raamien mukaiset selkeät ohjeet syömiseen ja herkullisten aterioiden valmistamiseen. Tämä ei todellakaan ole mikään mauton ja nälkiinnyttävä kaalikeittodieetti!

”Olemme valmentaneet yksilöitä yrityksissä kahden vuoden ajan ja saaneet todella hyviä tuloksia. Työkaluna ja metodina ViaEsca on todettu helpoksi ja käytännönläheiseksi. Valmennuksissa olemme huomanneet, että kollegan, ystävän tai puolison osallistuminen tukee onnistumista pysyvässä muutoksessa”, toteaa ViaEsca-valmennuksista vastaava Anna Tervo.
 
”Ymmärsin säännöllisen syömisen olevan tärkeimpiä asioita energisen olon saavuttamiseksi. Se myös parantaa uneni laatua.”
”Painonpudotus ei ole ikinä ollut näin helppoa. Kun seurasin ohjelmaa, paino alkoi pudota kuin itsestään.”
”Lisäsin arkiliikuntaa, kun huomasin kuinka se vaikuttaa kalorien kulutukseen .”
”Makeanhimo väheni, enkä enää napostele illan mittaan. Kun syön järkeviä annoksia ja sopivassa rytmissä, jaksan hyvin”

 

Näin toteavat ViaEsca-valmennukseen osallistuneet asiakkaat. Muutos ei ole silti helppo, vaikka työkalut siihen ovat olemassa. Motivaatio ja halu muuttaa omaa käyttäytymistään niin, että saavuttaa itselleen asettamansa tavoitteet, pitää tulla ihmisestä itsestään. ViaEsca hoitaa loput.

ViaEsca-ohjelman avulla yritysten henkilöstö löytää uutta energiaa ja hyvän olon. Kerää työporukka kasaan ja aloittakaa oma Muutosmatkanne!