Eroon sokerista- haaste


Eroon Sokerista ja makeanhimo kuriin

Moduulin kuvaus:

Tavoitteena päästä eroon sokerinhimosta 21 päivän aikana ja saada makean syöminen kontrolliin. Alkuun taustoitetaan miksi makeanhimo on niin vahva ja miten se vaikuttaa terveyteen. Saat keinot, joilla voit vähentää makeanhimoa, sekä 21 päivälle haasteen, jonka itse määrität.

21 päivää:

Sokerin- ja makeanhimon taltuttaminen onnistuu helpoiten tehokkaalla totaalimuutoksella ennemminkin kuin pienellä säädöllä. On helpompi keskittyä 21 päivää olemaan ilman sokeria, kuin jatkuvasti hiukan tarkkailla ja vähentää sokerin syömistä. Sokerihimo ei kasva, vaan se pienenee mitä kauemmin pystyt olemaan ilman sokeria. Eli tuumasta toimeen.

21 päivää on lyhyt aika, jonka aikana ei nautita sokeria tai sokeria sisältäviä ruoka-aineita. Jos ViaEsca aloitusmatkalla sait syödä 500 “naughty” kaloria, voit tehdä nytkin niin kunhan nämä ylimääräiset kalorit eivät tule sokerista tai valkoisista jauhoista valmistetuista ruuista. Vähennä myös tuoremehuja seuraavan 21 päivän aikana. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että syöt riittävästi muita ruokia. Joten jos haluat taltuttaa sokerinhimon, älä yritä samalla syödä mahdollisimman vähän ViaEsca:maista ruokavaliota vaan päinvastoin. Nyt työstetään sokerinhimoa pysyvästi pienemmäksi, joten keskitytään siihen. 

Kun tarkkailet mihin kaikkialle on sokeria lisätty, huomaat että sitä on mm. monissa valmisruuissa. Siksi syömällä ViaEsca aloitusmatkan ruokia vältyt kuin itsestään sokerilta. 

Eli syö:

-4-5 ateriaa päivässä

- syö se minkä kulutat. Nyt ei ole syytä rajoittaa liikaa muuta energiansaantia. Ota tarvittaessa yhteyttä ViaEsca asiakaspalveluun mikäli haluat muuttaa ruokaohjelmasi kalorinsaantia.

- tuoreet hedelmät ovat hyvä korvike jos himo yltyy mahdottomaksi

 

Haastamme sinut nyt siis irtautumaan sokerista. Tulet saamaan yhden isomman haasteen viikoittain sekä joka päivälle kannustusviestin tai vinkin sovelluksen etusivulla. Tsemppiä matkaan!