Lisää energiaa


Lisää energiaa elämäntapamuutoksesta

"Kaikin puolin mahtava ja opettavainen matka! Oivalsin, että kun ruokailee 5 kertaa päivässä ja tasaisesti pitkin päivää, energiatasokin pysyy tasaisena. Kasvisten ja hedelmien määrä oli yllätys, olen syönyt aikaisemmin niitä aivan liian vähän. Proteiinin saanti on aikaisemmin kasaantunut ainoastaan lounaalle ja illalliselle. Annoskoot tasoittuivat eli enää ei ole pientä aamupalaa ja valtavaa lounasta vaan kalorit tulevat tasaisesti." Tuomas P. 

"Olin aiemmin kamppaillut stressin kanssa ja nyt koen tämän helpottaneen ruokavaliomuutoksen johdosta. Samanaikaisesti minulla on parantunut myös yöuni." Hannele

Palautuminen, stressinhallintaPalautuminen, stressinhallintaPalautuminen, stressinhallintaPalautuminen, stressinhallinta

Kuvat (vasemmalta oikealle): Mittaukset tehtiin ennen valmennusta 10.10., 1 viikko valmennuksen aloituksen jälkeen 17.10., 2 viikkoa valmennuksen aloituksen jälkeen 24.10. ja 3 viikkoa sen aloituksen jälkeen 5.11.

Tiina"Parasta ViaEscan ohjelmassa on, että 80/20-sääntö toimii minulla. Herkuttelun jälkeen voin helposti palata ruotuun, kun vain katson seuraavan päivän ruokalistan kännykästäni." Tiina V.

"Tärkeintä palvelussa oli mielestäni ammattilaisten tarjoama tuki kohti säännöllisiä ja terveellisiä ruokailutottumuksia. Reseptien vaihtelevuus on virkistävää. Salliva suhtautuminen pieneen herkutteluun ja reseptien muuntelumahdollisuudet luovat tervettä suhtautumista ruokailuun ehdottomien dieettien sijaan." Marjut V.