Aktiivisuusranneke ravintovalmennuksen apuna


Aktiivisuusdata on suuri apu 
ruokailutottumusten muutoksessa

Terveysdatan avulla on jo lisätty arkiaktiivisuutta ja tehostettu liikuntasuorituksia, nyt tietoa hyödynnetään hyvinvoinnin tukemiseksi myös ravitsemuksessa.

Garmin Vivosmart

Via Escan aktiivisuusdataa hyödyntävän ravintovalmennuspalvelun yhteensopivuus Garmin-aktiivisuusrannekeiden kanssa tekee kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pyrkimisestä entistä helpompaa!

”Garmin Health -ratkaisujen avulla Via Esca on integroinut rannelaitteemme joustavasti osaksi innovatiivista hyvinvointipalveluaan. Terveellinen ruokavalio taas on meille looginen jatkumo esimerkiksi liikuntaan, uneen tai stressiin liittyvien palveluiden lisäksi”, kertoo Garmin Health liiketoiminnan kehityksestä vastaava Juha Villanen.

Rannelaitteiden dataa hyödyntävä innovaatio voi helpottaa niin aktiiviliikkujien, hyvinvointiin pyrkivien kuin myös painonpudottajien elämää. Hyvä ravitsemus tukee liikuntasuorituksia ja palautumista, ehkäisee elintapasairauksia ja ylläpitää arjessa jaksamista.

Kokonaisvaltaisuus ja arjen helppous lisääntyvät, kun teknologia liitetään ravitsemukseen. Eikö painonhallinnan vaikein osuus olekin hahmottaa oma todellinen kulutus sekä se, kuinka paljon mistäkin ruoassa saa energiaa? Ja tämä pitäisi vielä toteuttaa huomioiden eri ravintoaineiden suhde! Ohita hankala laskeskelu ja siirry nauttimaan maukkaista aterioista, jotka ovat räätälöity kulutuksesi mukaan!

Ihmisen tulee keskittyä elämiseen – mittaus ja analyysi tapahtuvat taustalla tukien aktiivista elämäntapaa ja auttaen oivaltamaan oman kehon tarpeita.

Lähtiessäsi ViaEsca-matkalle saat Garmin rannekkeen alennushintaan!
Katso suosittelemamme rannekemallit Garminin ViaEsca-verkkokaupasta.