Aktiivisuus vs ruokailu


Aktiivisuusmittarista apua ruokailutottumusten muuttamiseen

Miten aktiivisuusmittari saadaan valjastettua ruokailutottumusten muutokseen? Hyviä uutisia ihmisille, jotka ovat oppineet hyödyntämään aktiivisuusmittaria oman liikunnan ja harjoittelun tueksi. Nyt saman datan voi hyödyntää myös ruokailutottumusten muutoksen tekemisessä.

 Data apuna elämäntapojen muutoksessa

ViaEsca on palvelu, joka lukee aktiivisuusmittarista tiedot kalorien kulutuksesta, unesta ja aktiivisuudesta. Näiden tietojen perusteella se räätälöi maistuvan ravinto-ohjelman, jonka aikana ihminen oivaltaa itselleen sopivan tavan syödä paremmin.

“Yli 70% ViaEscan asiakkaista on tehnyt pysyvän muutoksen ruokailutottumuksiinsa, kun normaalisti vain 5% onnistuu siinä. ViaEsca on valjastanut teknologian tukemaan ihmistä muutoksen tekemisessä. Se hyödyntää kehon mittaamisesta saadun tiedon, joka jalostuu maistuvaksi ruokamatkaksi ja helpoiksi ostoslistoiksi sovelluksessa.” kertoo ViaEsca valmennuksesta vastaava Anna Tervo.

ViaEsca toimii useimmilla aktiivisuusmittareilla. 21 päivän aloitusmatkan voi tehdä erityyppisillä ruokavalioilla riippuen omista mieltymyksistä. Matkan tavoitteena on tutustuttaa ihminen hyviin uusiin ruokiin niin, että kaikki on mietitty valmiiksi ja tehty mahdollisimman helpoksi. Ruuat on räätälöity tarvittavan kalorimäärän mukaan. Seuraamalla ohjelmaa ihminen oppii pois vanhoista tavoistaan ja oivaltaa miltä tuntuu, kun syö oikean kokoisia annoksia oikeassa rytmissä. Tunne omassa kehossa ja uusien maukkaiden ruokien löytäminen on perusta pysyvälle muutokselle.

Kaikkien tulisikin antaa omalla keholle mahdollisuus kokeilla, miltä terveellisesti ja tasapainoisesti syöminen tuntuu. Nyt se on helpompaa kuin koskaan. Lähde mukaan Aloitusmatkalle!