Atria - tasapainoisen syömisen valmennus


Hei!

Atria haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua tuettuun tasapainoisen syömisen valmennukseen. Mikäli kohdallasi täyttyy joku tai useampi allaolevista kriteereistä, voit pyytää työterveyshuollolta pääsyä mukaan valmennukseen. 

 • BMI eli painoindeksi 28 tai yli
 • verenpainetauti
 • esidiabetes tai diabetes 2
 • kohonnut kolesteroli 
 • uniapnea
 • jaksamisen tai palautumisen kanssa haasteita

Mikäli tunnistat jonkun näistä kriteereistä kohdallasi ja haluat edistää hyvinvointiasi syömällä paremmin sekä olet valmis ottamaan siihen suuntaan seuraavan askeleen, olet tervetullut ohjelmaan. Valmennuksen tavoitteena on auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja sitä kautta lisätä päivittäistä energisyyttä, jaksamista ja palautumista. Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Valmennusohjelmassa käytetään tukena älypuhelinsovellusta ja aktiivisuusranneketta. Lue sivun alalaidasta miten pääset mukaan!

Kolmen kuukauden valmennus etenee yhdessä valmentajan kanssa älypuhelinsovellus tukena. Valmennuksen aikana on yhteensä 4 etätapaamista/puhelua valmentajan kanssa ja jatkuva online-tuki sovelluksen chatissa. Pakettiin kuuluu lisäksi aktiivisuusranneke.

Lue lisää valmennusohjelmasta alta:  

ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Kolmen kuukauden aikana:

 • Paino putoaa keskimäärin 6-8 kg, josta suurin osa on rasvaa.
 • Palautuminen valveilla ollessa paranee keskimäärin 32 %.
 • Jaksaminen paranee (vo2max paranee keskimäärin 13 %)
 • Opit uudet syömisen rutiinit, jotka kantavat sinua jatkossakin. 
 • Veren rasva- ja sokeriarvot saattavat laskea mikäli ne ovat olleet koholla ennen valmennusta.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa. Lue täältä sekä onnistujien että asiantuntijoiden kommentteja.

Lue lisää ruokavalioista, joita ohjelmassa voidaan noudattaa.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen valmennukseen:

Ota yhteys työterveyshoitajaan tai -lääkäriin ja varaa hänelle aika. Kerro, että haluat mukaan valmennukseen. Mikäli tulet hyväksytyksi mukaan valmennukseen, työterveyshuolto ilmoittaa sähköpostitse yhteystietosi ViaEscan Annalle, joka ottaa sinuun sen jälkeen yhteyttä.

 

Anna Tervo, ViaEsca-valmentaja
anna@viaesca.com
050-5298911