Copy of ViaEsca ja Firstbeat yhteistyöhön


ViaEsca ja Firtsbeat yhteistyöhön- johtava teknologia stressin ja palautumisen hallintaan tukee ravintovalmennuksia

Ruokailutottumuksilla voidaan vaikuttaa stressiin, palautumiseen ja jaksamiseen. Firstbeat Life-palvelun avulla kyetään visualisoimaan nämä vaikutukset. Visualisointi auttaa ihmistä ymmärtämään miten ruokailu vaikuttaa hyvinvointiimme lyhyemmällä (KUVA 1) että pidemmällä aikavälillä (KUVA 2). 

KUVA 1: Alla on kuva kahdesta esimerkkipäivästä ja siitä miten syöminen näkyy jo lyhyellä aikavälillä Firstbeatin sovelluksessa. Ensimmäisenä päivänä syöminen on ollut tasapainoista ja säännöllistä. Toisena päivänä (oikeanpuoleinen kuva) syöminen on ollut epätasapainoista ja epäsäännöllistä.
KUVA 2: Pidemmällä aikajänteellä jo yhden kuukauden jälkeen nähdään muutoksia palautumisen ja stressin lisäksi kuntotasossa ja unessa.


ViaEscan Energia ja palautuminen-valmennus

ViaEscan Energia ja palautuminen-valmennus antaa loistavat työkalut hallita stressiä ja lisätä energiaa ravinnosta. Lisäksi tasapainen syöminen auttaa ennaltaehkäisemään useimpia elintapasairauksia. Myös ymmärrys omasta kehosta ja oivallus siitä, kuinka syömisellä voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin, lisääntyy. 

Kuinka pääsen mukaan valmennukseen?
Valmennukseen on mahdollista lähteä joko yksin tai ryhmässä. Valmennus sisältää: 
 • ViaEsca-ohjelma 3/12kk
 • Firstbeat Life 3/12kk
 • Etätapaamisia valmentajan kanssa 

  Ryhmävalmennuksessa näiden lisäksi yhteistapaamisia ryhmän kanssa. Valmennus voidaan aloittaa, vaikka osallistujilla olisi jo käytössään ViaEsca- tai Firstbeat Life-ohjelma. 

  Nyt pilottitarjouksena ryhmävalmennus yrityksille toukokuun loppuun asti:

  10 hengen pilottiryhmä 3 kk

  • Uudet asiakkaat 2 500€
  • ViaEsca-asiakkaat 2 000€
  • Firstbeat Life-asiakkaat 1 500€

   Webinaari: Syö hyvin, palaudu paremmin

   Tule kuulolle 3.2. klo 8.30 webinaariimme, jossa kerromme tarkemmin Firstbeatin ja ViaEscan asiantuntijoiden suulla mitä tutkitussa tiedossa näemme ravitsemuksen ja palautumisen suhteen sekä mistä uudessa valmennuksessa on kyse. Asiantuntijoina Firstbeatin Jaakko Kotisaari ja ViaEscan Anna Tervo.

   Ilmoittaudu

   Kysymykset ja yhteydenotot:

   Anna Tervo, ViaEsca
   anna@viaesca.com
   050-5298911
   www.viaesca.com