ViaEsca-valmennus_finla_omatoiminen


Hei!

Haluamme kertoa sinulle mahdollisuudesta tilata ViaEsca-ravintovalmennus. Lue alta lisää valmennuksista ja varaa tästä aika ilmaiseen konsultaatioon valmentajan kanssa. Valmentaja osaa suositella juuri sinulle sopivaa ohjelmaa tai kertoa mikäli ohjelma ei palvele juuri sinun tarpeitasi tällä hetkellä.

Mikäli haluat edistää hyvinvointiasi syömällä paremmin ja olet valmis ottamaan siihen suuntaan seuraavan askeleen, olet tervetullut ohjelmaamme.  Valmennuksen tavoitteena on auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja sitä kautta lisätä päivittäistä energisyyttä, jaksamista ja palautumista. Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan kunkin henkilön kulutusta ja tavoitteita. Valmennusohjelmassa käytetään älypuhelinsovellusta ja aktiivisuusranneketta. 

Kolmen kuukauden valmennus etenee omatoimisesti älypuhelinsovellus ja valmentajan online-tuki tukena. Pakettiin on mahdollista valita lisätukea kuten valmentajan etätapaamisia, aktiivisuusranneke* tai kehonkoostumusmittauksia. 

* Garmin Vivosmart 5 health

Huomioi, että valmennuksen voi maksaa osaksi tai kokonaan ePassin hyvinvointipassilla, Edenredillä tai Smartumilla. Mikäli maksat sen vain osittain jollakin näistä, lähetämme loppusummasta pankkisiirron. Finlan asiakkaana saat aina alennuksen ohjelmasta. Alennus on -20% kaikista valmennusohjelmista (ei lisätuesta). 

Lue lisää valmennusohjelmasta alta:  

ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Kolmen kuukauden aikana:

  • Paino putoaa keskimäärin 6-8 kg, josta suurin osa on rasvaa.
  • Palautuminen valveilla ollessa paranee keskimäärin 32 %.
  • Jaksaminen paranee (vo2max paranee keskimäärin 13 %)
  • Opit uudet syömisen rutiinit, jotka kantavat sinua jatkossakin. 
  • Veren rasva- ja sokeriarvot saattavat laskea mikäli ne ovat olleet koholla ennen valmennusta.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa. Lue täältä sekä onnistujien että asiantuntijoiden kommentteja.

Lue lisää ruokavalioista, joita ohjelmassa voidaan noudattaa.

 

Lisätietoja:

Anna Tervo, ViaEsca-valmentaja
anna@viaesca.com
050-5298911