ECG


ECG aloittaa yhteistyön ViaEscan kanssa
ECG:n pelaajilla ja perheenjäsenillä on nyt mahdollisuus aloittaa Syö itsesi parempaan kuntoon-valmennus yhteistyöhintaan sekä tarjota valmennusta omille kontakteilleen etuhintaan. Edun lunastaneista valmennuksista ECG saa provision.
Valmennus on kolmen viikon mittainen ja sen aikana opit 10 terveellisen ja tasapainoisen syömisen kulmakiveä sekä pääset soveltamaan oppeja halutessasi käytäntöön ViaEsca-sovelluksen reseptien kanssa.
Valmennukseen ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla valmennus ViaEscan verkkokaupasta ja käyttämällä alennuskoodia. Pelaajat ja perheenjäsenet voivat käyttää verkkokaupan kassalla alennuskoodia "ECGpelaaja". Tällöin valmennuksen hinnaksi jää x€.

 
ViaEscan verkkokauppaan

 
ViaEsca-ohjelmat sisältävät:
  • Ravintoasiantuntijan sinulle räätälöimän valmiin ateriasuunnitelman
  • Helpot ja herkulliset reseptit päivän jokaiselle aterialle ja yli 300 vaihtoehtoista reseptiä
  • Ostoslistat ateriasuunnitelmasi pohjalta
  • Valmentajan online-tuen

Voit linkittää ViaEsca-ohjelmaan aktiivisuusrannekkeen, jolloin voit seurata mm. oman kehosi ja päivittäisen aktiivisuuden, urheilun ja levon sekä palautumisen vaikutusta kalorien kulutukseen ja ravitsemustasapainoon ja näiden kaikkien asioiden suhdetta toisiinsa. Linkitys onnistuu yleisillä laitteilla, kuten Garmin, Polar ja Fitbit. Muista laitteista voi merkitä manuaalisesti kalorinkulutuksen.