ECG:n etuhinta ViaEscan ravintovalmennuksiin


Hei ECG:n kannattaja!

Haluamme toivottaa sinut tai tuttavasi tervetulleeksi käyttämään ViaEsca-ravintovalmennusohjelmaa! Sen avulla on mahdollisuus parantaa omaa hyvinvointia. Alla näet tarkemmat tiedot valmennusohjelmasta sekä miten saat sen aktivoitua käyttöösi etuhinnalla (-25%). Etuhinta on voimassa tästä hetkestä vuoden 2023 loppuun asti. Tämän lisäksi ViaEsca sponsoroi ECG:tä siten, että jokaisesta ostetusta valmennuksesta ECG saa 30€. 

Valmennusohjelman voi maksaa ePassin hyvinvointipassilla, Smartumilla, Edenredillä tai Eazybreakilla tai vaihtoehtoisella maksuvälineellä verkkokaupassa ja valmennuksen aloitusajankohdan voi päättää vasta aktivoidessaan ohjelman. 

  Valittavanasi on kaksi yksilöllistä kolmen kuukauden mittaista valmennusohjelmaa ViaEsca Teho ja ViaEsca Step by step:

  ViaEsca teho-ohjelma on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat nopeita tuloksia ja kykenevät isompiin muutoksiin. Tämän ohjelman valitsevat kykenevät systemaattiseen harjoitteluun ja saavuttavat tuloksia nopeasti. Suosittelemme aktiivisuusrannekkeen linkittämistä ohjelmaan. Tällöin voit seurata mm. oman kehosi ja päivittäisen aktiivisuuden, urheilun ja levon sekä palautumisen vaikutusta kalorien kulutukseen ja ravitsemustasapainoon ja näiden kaikkien asioiden suhdetta toisiinsa. 

  Lue lisää ViaEsca Teho-ohjelmasta

  ViaEsca Step by step-ohjelma on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiireisiä arjessaan eivätkä tästä tai muusta syystä kykene tai halua tehdä isoja muutoksia kerralla. Ohjelma etenee rauhalliseen tahtiin muutos kerrallaan. Tämä ohjelma ei vaadi aktiivisuusrannekkeen linkitystä.

  Lue lisää ViaEsca Step by step-ohjelmasta 

   Ohjelman lunastaminen: 

   1. Etene ylläolevien linkkien kautta verkkokauppaan ja mene kassalle. Anna yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite riittää).
   2. Anna alennuskoodi "ECG2023" ja paina käytä, jolloin saat tilauksen etuhintaan.
   3. Tee ostos loppuun asti ja saat tämän jälkeen sähköpostiisi ohjeet aloituksesta. Voit valita oman aloitushetkesi vasta tämän jälkeen, kun rekisteröidyt*.

   Mikäli haluat käyttää maksamiseen ePassia, Smartumia, Edenrediä tai Eazybreakia, etene heidän verkkopalveluunsa. Hae sieltä toimipaikkamme Via Esca ja osta haluamasi valmennusohjelma. Muuta 3 kk ohjelman hinnaksi 82€ (etuhinta ECG:n kautta tulleille ostoille) ja tee ostos loppuun asti. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet valmennuksen aloittamiseen 24 tunnin sisään.

    

   Valmennusohjelman päättyessä sinun on mahdollista jatkaa ohjelmaa hintaan 19,90€/kk.  

   Kysymykset ja yhteydenotot:

   Anna Tervo, ViaEsca
   anna@viaesca.com
   050-5298911
   www.viaesca.com

   *Rekisteröinnin yhteydessä annat seuraavat tietosi: nimi, syntymäaika, sukupuoli, pituus, paino ja arvioimasi aktiivisuustaso. Tämän lisäksi pääset valitsemaan toivomasi ruokavalion ja aloituspäivän. Tietojasi käsitellään tietosuojalainsäädännön edellyttämien tietosuojaperiaatteiden mukaisesti eikä niitä luovuteta valmennuksen tilaajalle tai muille osapuolille. Tietosuojaseloste