Finla henkilöstön tietosivu


Hei!

Tältä sivulta löydät lisätietoa ViaEscan valmennusohjelmasta sekä miten voit kertoa siitä asiakkaille ja yritysasiakkaille. 

Valmennusohjelma on 3kk mittainen ja asiakas voi itse valita haluamansa tuen määrän. Ohjelmaan voi ohjata, jos asiakkaalla on haasteita esim. painon, veren rasva-arvojen, verensokeriarvojen, verenpaineen tai palautumisen kanssa.

Finlan asiakkaat saavat aina ilmaisen keskustelumahdollisuuden ViaEscan valmentajan kanssa ennen valmennuksen aloitusta. Keskustelussa käydään läpi onko ohjelma ja ajankohta varmasti asiakkaalle sopiva. Lisäksi valmentaja voi suositella sopivaa lähestymistapaa ohjelmaan sekä mahdollista lisätukea (valmentajan 1-to-1 etätapaamisia tai aktiivisuusranneke). Asiakas löytää kaikki tarvittavat tiedot (myös ajanvarauslinkin keskusteluun) osoitteesta: https://www.viaesca.com/pages/finla

ViaEsca on turvallinen ja tasapainoinen ruokaohjelma, joka noudattaa virallisia ravitsemussuosituksia. Esimerkiksi energiaravintoaineiden määrät, rasvojen laatu, kuidut ja kasvikset on laskettu päivittäin oikealle tasolle suositusten mukaisesti. Koko perhe voi syödä samaa ohjelman ehdottamaa ruokaa.

Valmennuksen tavoitteena on auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja sitä kautta lisätä päivittäistä energisyyttä, jaksamista ja palautumista. Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan kunkin henkilön kulutusta ja tavoitteita. Valmennusohjelmassa käytetään älypuhelinsovellusta ja aktiivisuusranneketta. 

Lue lisää tieteellisestä tutkimusnäytöstä ym. tiedosta, jota ViaEsca-ohjelmassa on hyödynnetty esityksestä, jonka löydät tästä drive-linkistä: Tutustu ohjelmaan tarkemmin

Asiakas voi maksaa valmennuksen halutessaan myös osaksi tai kokonaan ePassin hyvinvointipassilla, Edenredillä tai Smartumilla. Mikäli asiakas maksaa sen vain osittain jollakin näistä, lähetämme loppusummasta pankkisiirron. Finlan asiakkaat saavat aina alennuksen ohjelmasta. Alennus on noin -20% kaikista valmennusohjelmista (ei lisätuesta). Täten hinta 3kk ohjelmalle ilman lisätukea on 89€.

Lue lisää valmennusohjelmasta alta:  

ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavuttaa tavoitteensa, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa löytämään tasapainon kulutuksen ja maistuvan ruuan välillä.

Kolmen kuukauden aikana:

  • Paino putoaa keskimäärin 6-8 kg, josta suurin osa on rasvaa.
  • Palautuminen valveilla ollessa paranee keskimäärin 32 %.
  • Jaksaminen paranee (vo2max paranee keskimäärin 13 %)
  • Oppii uudet syömisen rutiinit, jotka kantavat jatkossakin. 
  • Veren rasva- ja sokeriarvot saattavat laskea mikäli ne ovat olleet koholla ennen valmennusta.

Ohjelman avulla oppii syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisen omaan aktiivisuuteen ja tavoitteisiin. Tuloksia saa jo lyhyessä ajassa. Voit lukea täältä sekä onnistujien että asiantuntijoiden kommentteja.

Lue lisää ruokavalioista, joita ohjelmassa voidaan noudattaa.

 

Lisätietoja:

Anna Tervo, ViaEsca-valmentaja
anna@viaesca.com
050-5298911