KONEen henkilöstöllä mahdollisuus ottaa ViaEsca-ohjelma käyttöön etuhinnalla


Hei KONEen työntekijä! 

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi käyttämään ViaEsca-ravintovalmennusohjelmaa! Sen avulla on mahdollisuus parantaa omaa hyvinvointia kotitoimistolla tai työpaikalla. Alla näet tarkemmat tiedot valmennusohjelmasta sekä miten saat sen aktivoitua käyttöösi etuhinnalla (-30%). Etuhintaa on jatkettu ja se on voimassa tästä hetkestä vuoden 2024 loppuun asti. Valmennusohjelman voi maksaa Smartumilla, ePassilla tai vaihtoehtoisella maksuvälineellä verkkokaupassa ja valmennuksen aloitusajankohdan voi päättää vasta aktivoidessaan ohjelman. 

  Valittavanasi on kaksi yksilöllistä valmennusohjelmaa ViaEsca Teho ja ViaEsca Step by step:

  ViaEsca teho-ohjelma on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat nopeita tuloksia ja kykenevät isompiin muutoksiin. Tämän ohjelman valitsevat ovat valmiita systemaattiseen etenemiseen ja saavuttavat tuloksia nopeasti. Suosittelemme aktiivisuusrannekkeen linkittämistä ohjelmaan (vaikkakaan tämä ei ole pakollista). Aktiivisuusrannekkeen avulla voit seurata mm. oman kehosi ja päivittäisen aktiivisuuden, urheilun ja levon sekä palautumisen vaikutusta kalorien kulutukseen ja ravitsemustasapainoon ja näiden kaikkien asioiden suhdetta toisiinsa. 

  Lue lisää ViaEsca Teho-ohjelmasta

  ViaEsca Step by step-ohjelma on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiireisiä arjessaan eivätkä tästä tai muusta syystä kykene tai halua tehdä isoja muutoksia kerralla. Ohjelma etenee rauhalliseen tahtiin muutos kerrallaan. Keskitymme esim. ensimmäiset kaksi viikkoa hyvän aamiaisen koostamiseen. Tämä ohjelma ei vaadi aktiivisuusrannekkeen linkitystä.

  Lue lisää ViaEsca Step by step-ohjelmasta 

   Ohjelman lunastaminen: 

   1. Etene ylläolevien linkkien kautta verkkokauppaan ja mene kassalle. Anna yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite riittää).
   2. Anna alennuskoodi "KONE2024" ja paina käytä, jolloin saat tilauksen etuhintaan.
   3. Tee ostos loppuun asti ja saat tämän jälkeen sähköpostiisi ohjeet aloituksesta. Voit valita oman aloitushetkesi vasta tämän jälkeen, kun rekisteröidyt*.

   Mikäli haluat käyttää maksamiseen Smartumia tai ePassia, hae Smartumin/ePassin verkkopalvelusta toimipaikkamme nimellä Via Esca Oy. Osta sieltä tuo tuote ja muuta hinta 76 euroon (etuhinta KONEen työntekijöille) ja tee ostos loppuun asti. Lähetämme sinulle tämän jälkeen ohjeet valmennuksen aloittamisesta sähköpostiisi 24 tunnin sisällä ostosta. 

    

   Valmennusohjelman päättyessä sinun on mahdollista jatkaa ohjelmaa omakustanteisesti hintaan 19,90€/kk tai 4/6 kk pakettitarjouksena. Jatko on maksettavissa myös Smartumilla tai ePassilla

   Kysymykset ja yhteydenotot:

   Anna Tervo, ViaEsca
   anna@viaesca.com
   050-5298911
   www.viaesca.com

   *Rekisteröinnin yhteydessä annat seuraavat tietosi: nimi, syntymäaika, sukupuoli, pituus, paino ja arvioimasi aktiivisuustaso. Tämän lisäksi pääset valitsemaan toivomasi ruokavalion ja aloituspäivän. Tietojasi käsitellään tietosuojalainsäädännön edellyttämien tietosuojaperiaatteiden mukaisesti eikä niitä luovuteta valmennuksen tilaajalle tai muille osapuolille. Tietosuojaseloste