KONEen henkilöstöllä mahdollisuus ottaa ViaEsca-ohjelma käyttöön etuhinnalla


Hei KONEen työntekijä! 

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi käyttämään ViaEsca-ravintovalmennusohjelmaa! Sen avulla on mahdollisuus parantaa omaa hyvinvointia kotitoimistolla tai työpaikalla. Alla näet tarkemmat tiedot valmennusohjelmasta sekä miten saat sen aktivoitua käyttöösi etuhinnalla (-25%). Etuhinta on voimassa tästä hetkestä vuoden 2023 loppuun asti. Valmennusohjelman voi maksaa Smartumilla tai vaihtoehtoisella maksuvälineellä verkkokaupassa ja valmennuksen aloitusajankohdan voi päättää vasta aktivoidessaan ohjelman. 

Webinaari

 • ViaEsca-matkan tueksi on 12.1. klo 9-10 tarjolla webinaari, jossa kerrotaan sekä tasapainoisen syömisen vaikutuksesta hyvinvointiin että valmennusohjelmista. Pääset osallistumaan webinaariin tästä teams-linkistä.

Valittavanasi on kaksi yksilöllistä valmennusohjelmaa ViaEsca Teho ja ViaEsca Step by step:

ViaEsca teho-ohjelma on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat nopeita tuloksia ja kykenevät isompiin muutoksiin. Tämän ohjelman valitsevat kykenevät systemaattiseen harjoitteluun ja saavuttavat tuloksia nopeasti. Suosittelemme aktiivisuusrannekkeen linkittämistä ohjelmaan. Tällöin voit seurata mm. oman kehosi ja päivittäisen aktiivisuuden, urheilun ja levon sekä palautumisen vaikutusta kalorien kulutukseen ja ravitsemustasapainoon ja näiden kaikkien asioiden suhdetta toisiinsa. 

Lue lisää ViaEsca Teho-ohjelmasta

ViaEsca Step by step-ohjelma on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiireisiä arjessaan eivätkä tästä tai muusta syystä kykene tai halua tehdä isoja muutoksia kerralla. Ohjelma etenee rauhalliseen tahtiin muutos kerrallaan. Tämä ohjelma ei vaadi aktiivisuusrannekkeen linkitystä.

Lue lisää ViaEsca Step by step-ohjelmasta 

  Ohjelman lunastaminen: 

  1. Etene ylläolevien linkkien kautta verkkokauppaan ja mene kassalle. Anna yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite riittää).
  2. Anna alennuskoodi "KONE2023" ja paina käytä, jolloin saat tilauksen etuhintaan.
  3. Tee ostos loppuun asti ja saat tämän jälkeen sähköpostiisi ohjeet aloituksesta. Voit valita oman aloitushetkesi vasta tämän jälkeen, kun rekisteröidyt*.

  Mikäli haluat käyttää maksamiseen Smartumia, hae Smartumin verkkokaupasta toimipaikkamme nimellä Via Esca Oy. Osta sieltä tuo tuote ja muuta hinta 82 euroon (etuhinta KONEen työntekijöille) ja tee ostos loppuun asti. Lähetämme sinulle tämän jälkeen ohjeet valmennuksen aloittamiseen sähköpostiisi 24 tunnin sisällä ostosta. 

   

  Valmennusohjelman päättyessä sinun on mahdollista jatkaa ohjelmaa omakustanteisesti hintaan 19,90€/kk. Jatko on maksettavissa myös Smartumilla. 

  Kysymykset ja yhteydenotot:

  Anna Tervo, ViaEsca
  anna@viaesca.com
  050-5298911
  www.viaesca.com

  *Rekisteröinnin yhteydessä annat seuraavat tietosi: nimi, syntymäaika, sukupuoli, pituus, paino ja arvioimasi aktiivisuustaso. Tämän lisäksi pääset valitsemaan toivomasi ruokavalion ja aloituspäivän. Tietojasi käsitellään tietosuojalainsäädännön edellyttämien tietosuojaperiaatteiden mukaisesti eikä niitä luovuteta valmennuksen tilaajalle tai muille osapuolille. Tietosuojaseloste