Nostetta hyvinvointiin - Finnair Plus yhteistyö


Via Esca Oy ja Finnair Plus yhteistyöhön

ViaEsca ja Finnair Plus aloittavat yhteistyön. Hankkimalla ViaEsca-aloitusmatkan asiakas saa 7 500 Finnair Plus -palkintopistettä.

Finnair Plus yhteistyö

” Matkailu avartaa, mutta myös rasittaa kehoa. Siksi on tärkeää, että paljon matkustavat osaavat pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan.” toteaa Via Esca:n toimitusjohtaja Tuomas Teinilä.

ViaEsca auttaa ihmisiä löytämään itselleen sopivan tavan syödä tasapainoisesti, niin että keho palautuu mahdollisimman nopeasti erilaisista rasituksista. ViaEsca-aloitusmatkan aikana ihminen tutustuu omaan kehoon ja siihen, miten tasapainoinen syöminen vaikuttaa palautumiseen ja jopa parantaa unen laatua. Usein ihminen oivaltaa jo 21 päivän jälkeen kuinka voi helposti parantaa nykyistä syömistään.  Korvaamalla 20% huonoista valinnoista paremmilla, palautumista edistävillä tavoilla, saa aikaan suuren vaikutuksen omaan hyvinvointiinsa. 

Finnair Plus -palkintopisteillä voi esimerkiksi korottaa matkustusluokkaa ja sitä kautta lisätä matkustamisen mukavuutta. ”Haluamme tarjota Finnair Plus -asiakkaille laajan valikoiman palveluita, joista pisteitä voi kartuttaa, ja hyvinvointipalvelut kiinnostavat monia paljon matkustavia asiakkaitamme”, sanoo Peter Zeitlin Head of Loyalty Business Finnair. ”ViaEsca täydentää hyvin monipuolista kumppanitarjontaamme."

Lue lisää kampanjasta!

Lisätietoja: tuomas@viaesca.com tai +358 50 571 6626