Painonhallinta PT


Haluaisitko saada hyvinvoivan kehon ja mielen tai apua painonhallintaan?

Varaa täysin maksuton konsultointipuhelu, jossa käymme läpi tilannettasi ja mitkä juuri sinun tilanteessasi olisi ne askeleet 5-10% pysyvään painonpudotukseen ja/tai yleisesti hyvinvoivaan kehoon ja mieleen. 

"Moi! Olen Anna ja olen itse lähipiirissäni kohdannut monia haasteita terveyden ja hyvinvoinnin osalta ja joutunut itse sekä käytännössä että teoriassa opiskelemaan ja opettelemaan paljon, jotta voin auttaa lähipiirini ihmisiä. Pelkkä ymmärrys teoriasta ei riitä, vaan tarvitaan tietoa myös toisen ihmisen elämäntilanteesta ja voimavaroista sekä siten taitoa ja kokemusta viedä muutoksia eteenpäin sopivalla tavalla ja sopivalla vauhdilla. Nyt monen vuoden opiskelun sekä valmennuskokemusten jälkeen olen päässyt auttamaan satoja ihmisiä henkilökohtaisesti ja jopa tuhansia rakentamamme valmennusohjelman kautta kohti parempi elintapoja ja kevyempää oloa. 
Moni hakee lisää hyvinvointia ja terveyttä ja uupuu sekä hämmentyy matkalla, kun tietoa on paljon, mutta tapoja viedä omaa muutosta eteenpäin ei arjen kiireessä helposti löydy. Tässä tilanteessa haluan olla mukana auttamassa ja hakemassa lempeästi, mutta päättäväisesti keinoja tehdä muutosta omiin elämäntapoihin ja sitä kautta omaan oloon.
Ihmisten kanssa keskustellessani on usein noussut esiin myös se, että vaikka puhutaan hyvinvoinnin lisäämisestä, monella on perimmäisenä halu pudottaa painoa. Yleensä nämä kaksi asiaa kulkevatkin yhdessä enkä halua, että painonpudotusta tehdään lisäämättä samalla hyvinvointia. Ei ole kauaskantoista, jos pudotetaan painoa niin pienellä ruokamäärällä, että se vaikuttaa negatiivisesti jaksamiseen tai yöuneen. Enkä koe myöskään mielekkäänä, että painonpudotusta tehdään monipuolisen ruokavalion kustannuksella. Jokaisen fyysinen aktiivisuus, kalorinkulutus ja ruokamieltymykset tulee ottaa huomioon ja painonpudotuksesta voidaan valmennuksessa puhua sen omalla nimellä. Omat tavoitteet painonpudotuksen suhteen voidaan myös sanoa ääneen. Minun tehtäväni on kertoa ovatko tavoitteet realistisia sekä miten ja missä ajassa niihin voidaan päästä. Valmennettavalta se vaatii sitoutumista muutoksen tekemiseen ja uskoa siihen, että saamme tuloksia. Tämän jälkeen kannamme yhdessä vastuun onnistumisesta.
 
Haluaisin olla auttamassa nyt myös sinua ja lähteä kanssasi kohti parempaa ja kevyempää oloa.

Varaa aika ilmaiseen konsultointipuheluun (arvo 40€)


Asiakaspalaute: "Annan ja selkeän valmennusohjelman avulla pääsin tavoitteisiini ja jopa enempään. Ohjelman aikana jaksamiseni, palautumiseni ja jopa yöuneni paranivat ja tämän myötä olo muuttui tosi hyväksi! Tavoitteeni oli ennen kaikkea pudottaa painoa, mutta tämänhetkinen olotila on parasta mitä tästä sain. Painoni toki myös putosi 7 kg 3 kuukauden aikana. Mikään ei tuntunut liian vaikealta enkä kokenut jääväni mistään paitsi, vaan löysimme yhdessä Annan kanssa sopivat uudet tavat ja rutiinit omaan arkeeni. Näiden uusien tapojen avulla pystyn elämään tästä eteenpäinkin." - Tiina, 49 v. 


On tärkeää, että 
  • voit edetä kohti tavoitettasi omassa tahdissasi
  • koet onnistumisen tunteita
  • hyvinvointisi kohenee samalla, kun paino putoaa
  • arki sujuu paremmin, kun saat ennakoitua syömisiä 
  • löydämme sinulle sopivat uudet ruokailutottumukset 
Ohjelma keskittyy ruokailutottumusten muuttamiseen, sillä painonpudotuksessa on 80-prosenttisesti kyse syömisestä. Tämän lisäksi otamme huomioon liikkumisen ja palautumisen. Mikäli nukut ja palaudut huonosti, on painonpudotuskin haastavampaa. 
Ohjelma pitää sisällään:
  • 6 kk räätälöidyn ruokaohjelman (yli 400 reseptiä eri aterioihin)
  • 4 puhelua/etätapaamista Annan kanssa
  • Viestiyhteys Annan kanssa koko valmennuksen ajan
Puhelussa voimme keskustella sopisiko ohjelma sinulle ja onko meillä mahdollisuuksia lähteä yhdessä kanssasi kohti parempaa hyvinvointia.

Voit varata ilmaisen konsultointipuhelun täältä