Painonhallinta PT apunasi


Painonpudotusta tulostakuulla!! 

Meidän kanssamme onnistut varmasti painonpudotuksessa. Olemme auttaneet yli 4 000 ihmistä ruokailutottumusten muutoksessa. Näiden kokemusten pohjalta olemme kehittäneet Painonpudotus-PT palvelun, jossa valmentajasi rakentaa sinun kanssasi yhdessä ohjelman, jonka avulla olet 8-12 kg kevyempi 6 kk päästä. Valmentaja tukee sinua muutoksessa koko ohjelman ajan.Oletko väsynyt laihduttamiseen?

95% laihduttajista epäonnistuu tekemään pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiin, sillä yleensä keskitytään pelkästään liikuntaan tai uskotaan ihmedieetteihin. Painonpudotuksessa on kuitenkin kysymys 90% ruokailusta ja 10% liikunnasta ja dieettien tavoite ei ole tehdä muutoksia ruokailutottumuksiin, vaan pudottaa painoa nopeasti tavalla, joka ei ole pysyvää.
Pysyvä painonhallinta tarkoittaa tasapainoista syömistä, riittävästi lepoa ja arkiliikuntaa. Tasapainoinen syöminen on taito, jonka kaikki voivat oppia.

Painonpudotus PT- valmentajan kanssa onnistut varmasti!

Painonpudotus PT on ammattilainen, joka rakentaa sinulle räätälöidyn ruokaohjelman ja käy sen läpi kanssasi vaihe vaiheelta puolen vuoden aikana. Ohjelma on rakennettu niin, että sinulle muodostuu parempia pysyviä arkirutiineja. Aluksi opitaan pois vanhoista huonoista tavoista ja kokeillaan uusia maistuvia ruokia. Seuraavassa vaiheessa luodaan arkirutiinit, joiden avulla painonpudotuksesta tulee helppoa ja ruokailu on tasapainossa kehon kulutuksen kanssa.
Valmennuksessa hyödynnetään aktiivisuusranneketta ja sen antamaa dataa aktiivisuudesta sekä unesta ja stressistä. Datan pohjalta valmentaja rakentaa ohjelman. Ohjelmaa säädetään ja tarkennetaan yhdessä valmentajan kanssa niin, että se sopii sinun arkeesi.

Tulostakuu

Sinulla on mahdollisuus saada tulostakuu sille, että olet 5-10% kevyempi 6 kk päästä ja olet oppinut syömään tasapainoisesti oman kehosi kanssa. Tämä edellyttää, että olet valmis ruokailutottumusten muutokseen ja haluat pudottaa painoa pysyvästi, eikä sinulla ole liikaa ruokarajoitteita tai sairauksia, jotka estävät sinua pudottamaan painoa normaalia hyvää ruokaa syömällä.

Mikäli olet kiinnostunut
Varaa ilmainen tutustumispuhelu!

Tyypillinen asiakaspalaute 3 kk jälkeen:
 
Ilmainen konsultaatio valmentajan kanssa

Varaa aika 15-20 min ilmaiseen konsultaatioon Painonhallinta PT:n kanssa. Konsultaatiossa voitte yhdessä miettiä sopisitko mukaan tähän ohjelmaan. Valmistaudu puhelussa käymään läpi 1) miksi haluat pudottaa painoa? 2) oletko laihduttanut ennen (miten?) sekä miksi ei tuottanut pysyvää tulosta? 3) mitä ruokarajoitteita sinulla on? 4) oletko valmis muuttamaan nykyisiä ruokailutottumuksiasi? 5) minkälainen arki sinulla on, onko aikaa ja energiaa muutokselle juuri nyt?

Varaa ilmainen tutustumispuhelu