30-60v naisille...

Haluaisitko tietää miten voit saada hyvinvoivan kehon ja mielen, lisää energiaa arkeen tai apua painonhallintaan?

Innovatiivinen Painonhallinta PT on auttanut jo satoja suomalaisia saavuttamaan 5-10% pysyvän painonpudotuksen.
Add_a_heading_10

Moi! Kiva tavata. Olen Anna...

ja olen itse lähipiirissäni kohdannut monia haasteita terveyden ja hyvinvoinnin osalta ja joutunut itse sekä käytännössä että teoriassa opiskelemaan ja opettamaan paljon, jotta voin auttaa lähipiirini ihmisiä. Pelkkä ymmärrys teoriasta ei riitä, vaan tarvitaan tietoa myös toisen ihmisen elämäntilanteesta ja voimavaroista sekä sitten taitoa ja kokemusta viedä muutoksia eteenpäin sopivalla tavalla ja sopivalla vauhdilla.

Nyt monen vuoden opiskelun ja valmennuskokemusten jälkeen olen päässyt auttamaan satoja ihmisiä henkilökohtaisesti ja jopa tuhansia rakentamamme valmennusohjelman kautta kohti parempia elintapoja ja kevyempää oloa.

Moni hakee lisää hyvinvointia ja terveyttä ja uupuu sekä hämmentyy matkalla, kun tietoa on paljon, mutta tapoja viedä omaa muutosta eteenpäin ei arjen kiireessä helposti löydy. Tässä tilanteessa haluan olla mukana auttamassa ja hakemassa lempeästi, mutta päättäväisesti keinoja tehdä muutosta omiin elämäntapoihin ja sitä kautta omaan oloon.

Ihmisten kanssa keskustellessani on usein noussut esiin myös se, että vaikka puhutaan hyvinvoinnin lisäämisestä, monella on perimmäisenä halu pudottaa painoa. Yleensä nämä kaksi asiaa kulkevatkin yhdessä enkä halua että painonpudotusta tehdään lisäämättä samalla hyvinvointia. 

Ei ole kauaskantoista, jos pudotetaan painoa niin pienellä ruokamäärällä, että se vaikuttaa negatiivisesti jaksamiseen tai yöuneen. Enkä koe myöskään mielekkäänä, että painonpudotusta tehdään monipuolisen ruokavalion kustannuksella. Jokaisen fyysinen aktiivisuus, kalorinkulutus ja ruokamieltymykset tulee ottaa huomioon ja painonpudotuksesta voidaan valmennuksessa puhua sen omalla nimellä. Omat tavoitteet painonpudotuksen suhteen voidaan myös sanoa ääneen. Minun tehtäväni on kertoa, ovatko tavoitteet realistisia sekä miten ja missä ajassa niihin voidaan päästä. Valmennettavalta se vaatii sitoutumista muutoksen tekemiseen ja uskoa siihen, että saamme tuloksia. Tämän jälkeen kannamme yhdessä vastuun onnistumisesta.

Haluaisin olla auttamassa nyt myös sinua ja lähteä kanssasi kohti parempaa ja kevyempää oloa.

Varaa alta täysin maksuton konsultointipuhelu, jossa käymme läpi tilannettasi ja mitkä juuri sinun tilanteessasi olisi ne askeleet 5-10% pysyvään painonpudotukseen ja/tai yleisesti hyvinvoivaan kehoon ja mieleen. 

Huom! Jaamme ilmaisia konsultointipuheluita (arvo 40€) vain rajallisen määrän. Hyödynnä mahdollisuus nyt!

Painonhallinta PT:n kanssa onnistut varmasti

anna

Valmentajasi: 
Anna Tervo

  • Hyvinvointivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, restonomi
  • 15 vuotta valmennus- sekä asiakaspalvelukokemusta
    restonomi
  • Ravinnon rakentamisen käsikirja kuntoilijoille-kirjan toinen kirjoittaja
"Annan ja selkeän valmennusohjelman avulla pääsin tavoitteesiini ja jopa enempään. Ohjelman aikana jaksamiseni, palautumiseni ja jopa yöuneni paranivat ja tämän myötä olo muuttui tosi hyväksi! Tavoitteeni oli ennen kaikkea pudottaa painoa, mutta tämänhetkinen olotila on parasta mitä tästä sain. Painokin toki putosi 7kg 3 kuukauden aikana. Mikään ei tuntunut liian vaikealta enkä kokenut jääväni mistään paitsi, vaan löysimme Annan kanssa sopivat uudet tavat ja rutiinit omaan arkeeni. Näiden uusien tapojen avulla pystyn elämään tästä eteenpäinkin"
Tiina, 49v
"Kaikki on sujunut tosi helposti ja tuntuu, että tämä ruokamäärä on minulle juuri sopiva. Nälkä ei ole, mutta kun syö, niin ruoka maistuu. Nälkä tulee vain, jos ateriaväli meinaa kiireessä mennä liian pitkäksi. Tykkään tosi paljon resepteistä. Muutenkin oikein syöminen on vaikuttanut positiivisesti lähes kaikkeen: jaksamiseen, nukkumiseen, mielenterveyteen, urheiluun jne. Kiitos siitä kuuluu tälle teidän ohjelmalle!"
Katriina, 39v

Mikä on Painonhallinta-PT?

95% laihduttajista epäonnistuu tekemään pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiin, koska “ihmedieettien” tavoite ei ole oppia uusia helposti ylläpidettäviä rutiineja vaan keskittyä usein jojoilua aiheuttavaan painonpudotukseen.
Tiesitkö? 95% laihduttajista epäonnistuu tekemään pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiin, koska “ihmedieettien” tavoite ei ole oppia uusia helposti ylläpidettäviä rutiineja vaan keskittyä usein jojoilua aiheuttavaan painonpudotukseen.

Painonhallinta PT ohjelma on kehitetty 6 vuoden ja yli 4 000 asiakkaan kokemuksella. Ensimmäisessä vaiheessa opetellaan pois vanhoista tavoista ja säädetään ruokamäärä, annoskoot sekä ateriarytmi sinulle sopiviksi. Seuraavassa vaiheessa luodaan uudet arkirutiinit, jotka tukevat painonhallintaa. Viimeisessä vaiheessa rakennetaan sinulle sopiva pysyvä tapa nauttia energisestä olosta 5 – 10% alhaisemmalla painolla.

Painonhallinta PT kulkee sinun kanssasi koko muutosmatkan nykytilanteesta pysyvään painonhallintaan. Kannamme vastuun onnistumisesta, sinun tulee vain seurata yhdessä valmentajan kanssa sinulle laadittua ohjelmaa.

Painonpudotuksessa on 80%:sti kyse ruokailutottumuksista ja 20 % liikunnasta. Siksi Painonhallinta PT keskittyy ensi sijaisesti ruokailutottumusten muutokseen ja sinulle sopivien arkirutiinien rakentamiseen. Rutiineissa hyvä ruoka, lepo ja arkiliikunta ovat tasapainossa ja näin mahdollistavat pysyvän painonpudotuksen.

Monta syytä minkä takia Painonhallinta-PT:n kanssa onnistut

Räätälöidyt ohjelmat kestäviä tuloksia varten: laadimme räätälöityjä muutosohjelmia yksilöllisten tarpeidesi, mieltymystesi ja tavoitteidesi perusteella. Ei yksikokoisia ratkaisuja – olemme sitoutuneet tuottamaan kestäviä tuloksia.
Asiantuntijaopastus matkan jokaisessa vaiheessa: et ole tällä matkalla yksin. Kokeneet ja intohimoiset valmentajamme ovat kanssasi joka vaiheessa tarjoten asiantuntevaa ohjausta, motivaatiota ja tukea. Olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija, tapaamme sinut nykyisellä kuntotasollasi ja kannustamme sinua kohti toiveitasi.
Kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin: menemme pidemmälle kuin vain painonpudotuksen fyysiset näkökohdat. Ohjelmamme sisältävät kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka tukee hyvinvointia laajasti ja on avain pysyvään hyvään oloon.
Joustava ja kätevä ohjelma: elämä on kiireistä, ja me ymmärrämme sen. Siksi tarjoamme joustavan ohjelman, joka sopii elämän tilanteeseesi. Halusitpa sitten enemmän henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa tai seurata ohjelmaa omatoimisesti, räätälöimme kokonaisuuden tarpeidesi ja aikataulusi mukaan
Vastuu tuloksista: vastuullisuus on lähestymistapamme kulmakivi. Asetamme yhdessä realistisia tavoitteita ja pidämme sinut vastuullisena, seuraamme edistymistäsi ja juhlimme jokaista saavutusta, isoa tai pientä. Sinun menestyksesi on meidän menestys.

Varaa maksuton konsultointipuhelu, ja selvitä omat askeleesi hyvinvoivaan kehoon ja mieleen sekä pysyvään painonpudotukseen!

Lukuisia onnistujia

"Olen löytänyt energisen olon ja liikunnan ilon. Painoa on tippunut samalla 12 kg. Muutos ei tapahtunut hetkessä ja sinnikkyyttä se vaati, mutta mikään ei ollut vaikeaa. Aktiivisuusranneke kannusti samalla liikkumaan. Kukapa olisi uskonut, että ruokailutottumusten muutos vie minut kolmessa kuukaudessa tähän tilanteeseen." Satu Louho, kiinteistönvälittäjä

--

"Ruuhkavuosissa itsestä huolehtiminen on jäänyt vähemmälle ja paino on noussut. ViaEscan avulla olen onnistunut muuttamaan tapani, ja paino on pudonnut 9 viikossa 9 kg! Voin todellakin suositella tätä kaikille, jotka kamppailevat ylipainon kanssa tai syövät epäterveellisesti tai epäsäännöllisesti." Tiina Julin, yrittäjä

--

"ViaEsca ohjelma on tuonut elämääni monipuolisen tavan syödä tavallista terveellistä ruokaa sekä ruokarytmin, jonka avulla energisyys ja jaksaminen säilyvät koko päivän. Ihastuin ohjelmassa siihen, että se perustuu tavalliseen ruokaan ja monipuolisiin ainesosiin eikä ohjelmassa kaupata mitään juomia taikka lisäravinteita. Kehonkoostumusmittaukset näyttivät, että minulta lähti kolmessa kuukaudessa 7 kg, joista 5,3 kg rasvaa. Painoindeksi putosi 28,3:sta 25,7:ään." Ritva G., eläkeläinen

--

"Elämäni on muuttunut aika lailla yhteensä 9 viikon aikana ViaEscan ohjelmassa: paino on pudonnut 7 kg ja miehen siinä ohessa 9 kg. Parasta on kuitenkin se, että kärsin aiemmin pahoista uniongelmista, mutta nyt olen saanut lisää pituutta yöuniin keskimäärin 1,5 tuntia." Tarja L. vuorotyöntekijä

--

"Olin aiemmin kamppaillut stressin kanssa ja nyt koen tämän helpottaneen ruokavaliomuutoksen johdosta. Samanaikaisesti minulla on parantunut myös yöuni." Hannele

--

"Parasta ViaEscan ohjelmassa on, että 80/20-sääntö toimii minulla. Herkuttelun jälkeen voin helposti palata ruotuun, kun vain katson seuraavan päivän ruokalistan kännykästäni." Tiina V.

--

"Tärkeintä palvelussa oli mielestäni ammattilaisten tarjoama tuki kohti säännöllisiä ja terveellisiä ruokailutottumuksia. Reseptien vaihtelevuus on virkistävää. Salliva suhtautuminen pieneen herkutteluun ja reseptien muuntelumahdollisuudet luovat tervettä suhtautumista ruokailuun ehdottomien dieettien sijaan." Marjut V.