Plan ja ViaEsca yhteistyössä


Auta tyttöjä kehittyvissä maissa tekemällä hyvää ympäristölle ja itselle

Plan ja ViaEsca ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on lisätä tyttöjen, ympäristön ja henkilön omaa hyvinvointia. Ostamalla ViaEsca Aloitusmatkan teet samalla 50€ lahjoituksen Plan International Suomen tyttöjen päivän keräykseen.

ViaEsca ja Plan yhteistyössä

ViaEsca ja Plan haluavat yhdessä kasvattaa tietoisuutta ilmastonmuutoksen vaikutuksista kehittyvissä maissa eläviin tyttöihin. Yhä useammalla heistä on mahdollisuus koulunkäyntiin ja perheiden toimeentulo on parantunut, mutta saavutetut edistysaskeleet ovat uhattuina. Ilmastonmuutos vaikuttaa erityisesti kehittyvien maiden tyttöihin, jotka kärsivät sään ääri-ilmiöistä kuten kuivuudesta, rankkasateista ja hirmumyrskyistä.

ViaEscan hyvinvointivalmennuksessa kiinnitetään paljon huomiota ravinnon ilmastovaikutuksiin mm. vähentämällä punaisen lihan määrää ja lisäämällä kasvisten osuutta ruokavalioosi. Ravinto-ohjelma opastaa ihmisiä syömään tasapainoisemmin ja terveellisemmin.  

”Siinä missä ihmiset ja ympäristön hyvinvointi, myös tyttöjen hyvinvointi, on meille tärkeä asia. Planin vuosien kokemus, sekä hyvät tulokset tekivät meihin vaikutuksen, siksi halusimme tehdä kampanjan, jossa tekemällä itselleen hyvää voi samalla tukea tyttöjä ja ympäristöä.” kertoo Anna Tervo yksi ViaEscan perustajista, itsekin kahden tytön äiti. 

”Huomaamme työssämme selvästi, kuinka ilmastonmuutos vaikuttaa erityisesti kehittyvissä maissa elävien tyttöjen hyvinvointiin. Siksi olemme halunneet nostaa aiheen syksyn tyttöjen päivän kampanjan pääteemaksi. On hienoa saada mukaan yrityksiä, jotka haluavat kanssamme kannustaa ihmisiä tekemään tekoja ilmaston hyväksi”, toteaa Plan International Suomen varainhankintajohtaja Nora Huhta.

ViaEscan ja Planin yhteistyö alkaa tyttöjen päivä kampanjalla, jossa ostamalla hyvinvointivalmennuksen edistää kanssamme tyttöjen koulutusta ja kykyä sopeutua ilmastonmuutoksen aiheuttamiin haasteisiin. Jokaisesta kampanja-aikana kampanjasivumme kautta ostetusta 21 päivän Aloitusmatkasta lahjoitamme 50€ Plan International Suomen tyttöjen päivän keräykseen. Kansainvälisenä tyttöjen päivänä 11.10. Plan kerää varoja erityisesti tyttöjen koulutukseen. 

Lisätietoja kampanjasta: www.viaesca.com/plan

Lisätietoja: Anna Tervo, 050 529 8911, anna@viaesca.com