Matkasi hyvään
oloon alkaa tästä

Kohti terveellistä syömistä ja pysyvää painonhallintaa

Kohti terveellistä syömistä ja pysyvää painonhallintaa

Tervetuloa 21 päivän aloitusmatkalle kohti uusia makuja ja terveellisempiä ruokailutottumuksia. Tällä matkalla opit syömään tasapainoisesti kehosi kulutuksen mukaan ja saat tarvittavat taidot pysyvään painonhallintaan.

Löydä aito tasapaino

Syömällä terveellisesti ja kulutuksesi mukaan opit nauttimaan ruuasta aivan uudella tavalla. Löydät uuden energian jaksaa paremmin työssäsi, arjessasi ja vapaa-aikanasi.

Löydä aito tasapaino
Opit uusia asiota ruuasta ja itsestäsi

Opit uusia asiota ruuasta ja itsestäsi

Räätälöimme sinulle painonhallintatavoitteesi mukaisen ruokasuunnitelman. Viisi ateriaa päivässä. Opit oikean ruokailurytmin ja energiasi pysyy tasaisena koko päivän.

Helppoa matkantekoa

Helppoa matkantekoa

Matkaasi helpottamaan saat mukaasi ViaEsca-mobiilisovelluksen ja valitsemasi Polarin aktiivisuus-/fitnessmittarin. Näin pystyt seuraamaan matkasi etenemistä ja muutosta itsessäsi. Sovelluksesta näet sinulle räätälöidyt reseptit, ostoslistat, inspiroivat vinkit ja aktiivisuutesi. Lisäksi saat oppaamme online-tuen. 

Matkaohjelma

Ryhmämatka alkaa yhteisellä aloitusluennolla, jossa saat eväät matkan onnistumiseen. Kehonkoostumusmittaus ennen matkaa ja matkan jälkeen kertoo, miten matka on vaikuttanut sinuun. Elämyksellisellä matkalla sinua siivittävät eteenpäin kollegat ja ViaEscan tuki.

Varoitus! Tämä matka jättää pysyviä ja näkyviä muutoksia kehoon ja mieleen.

Matkaohjelma