Saarioinen


Hei!

Saarioisen työntekijöillä on nyt mahdollisuus osallistua ViaEsca-ravintovalmennukseen. 

Haemme pilottiryhmään henkilöitä, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan syömällä paremmin ja ovat valmiita ottamaan siihen suuntaan seuraavan askeleen.  Valmennuksen tavoitteena on auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja sitä kautta lisätä päivittäistä energisyyttä, jaksamista ja palautumista. Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan kunkin henkilön kulutusta ja tavoitteita. Pilottiohjelmassa käytetään aktiivisuusranneketta (kuuluu ohjelmaan) ja älypuhelinsovellusta.

Tarjoamme valmennusta ensisijaisesti sinulle, jonka painoindeksi on 28 tai yli ja/tai sinulla on verenpainetauti tai diabetes. Sinulla täytyy myös olla vahva motivaatio muuttaa ruokailutottumuksiasi. Otamme mukaan vain rajatun määrän henkilöitä. Voit laskea oman painoindeksisi täällä:

Laske painoindeksi

Valmennuksen kesto on 3 kuukautta, jonka jälkeen muutosta tuetaan työterveyshuollossa toteutettavilla kehonkoostumusmittauksilla 12 kk ajan. Samalla seuraamme valmennuksen pysyvää vaikutusta ViaEscan toimesta. Sinulla on mahdollisuus osallistua ryhmämuotoiseen valmennukseen tai lähteä omatoimisesti valmennukseen valmentajan avustamana. Myös puolisolla/ ystävällä on mahdollisuus osallistua valmennukseen samanaikaisesti omalla rannekkeella ja omatoimisesti. 

Ryhmien aloitukset:

Aloitustapaaminen etänä teamsin välityksellä 20.3. klo 17-18.15 tai 27.3. klo 17-18.15.  

Mikäli haluat osallistua omatoimisesti valmennukseen, aloitusajankohta voidaan sopia räätälöidysti.

Hakeutuminen ohjelmaan 5.3. mennessä työterveyshuoltoon jätettävällä hakukaavakkeella. Huomioi, että valmennuksen omavastuuosuus on 50€. Omavastuun voi maksaa Edenredillä tai pankkisiirrolla.

Lisätietoja:

Anna Tervo, ViaEsca-valmentaja
anna@viaesca.com
050-5298911

Ohjelmaan valituille henkilöille ilmoitetaan mukaan pääsystä sähköpostitse viimeistään viikon 11 alkupuolella. 

Osallistuaksesi valmennukseen, sinulla tulee olla älypuhelin (iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä). Valmennukseen kuuluu aktiivisuusranneke, joka jää sinulle valmennuksen jälkeen.

  Yksilöllinen valmennusohjelma

  ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

  Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

  1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.
  2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13 %.
  3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28 %.

  Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa.