Saarioinen


Hei!

Saarioisen työntekijöillä on nyt mahdollisuus osallistua ViaEsca-ravintovalmennukseen. 

Haemme pilottiryhmään henkilöitä, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan syömällä paremmin ja ovat valmiita ottamaan siihen suuntaan seuraavan askeleen.  Valmennuksen tavoitteena on auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja sitä kautta lisätä päivittäistä energisyyttä, jaksamista ja palautumista. Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan kunkin henkilön kulutusta ja tavoitteita. Pilottiohjelmassa käytetään aktiivisuusranneketta (kuuluu ohjelmaan) ja älypuhelinsovellusta.

Tarjoamme valmennusta ensisijaisesti sinulle, jonka painoindeksi on 30 tai yli. Toivomme sinulta sitoutumista ohjelmaan. Otamme mukaan vain rajatun määrän henkilöitä. Voit laskea oman painoindeksisi täällä:

Laske painoindeksi

Valmennuksen kesto on 3 kuukautta. Sinulla on mahdollisuus osallistua ryhmämuotoiseen valmennukseen tai lähteä omatoimisesti valmennukseen valmentajan avustamana. Myös puolisolla/ ystävällä on mahdollisuus osallistua valmennukseen samanaikaisesti omalla rannekkeella ja omatoimisesti.

Ryhmien aloitukset:

Aloitustapaaminen etänä teamsin välityksellä 5.9. klo 13-14.15 tai 19.9. klo 13-14.15.  

Mikäli haluat osallistua omatoimisesti valmennukseen, aloitusajankohta voidaan sopia räätälöidysti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.8. mennessä:

Anna Tervo, ViaEsca-valmentaja
anna@viaesca.com
050-5298911

Ilmoittautuessasi sähköpostitse ilmoita myös syy miksi haluat mukaan valmennukseen, pituutesi, painosi sekä tavoitteesi. Ilmoita myös kumpaan aloitustapaamiseen haluat osallistua vai haluatko omatoimisen aloituksen. Voit ilmoittautua tai kysyä lisätietoja myös soittamalla. 

Osallistuaksesi valmennukseen, sinulla tulee olla älypuhelin (iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä). Valmennukseen kuuluu aktiivisuusranneke, joka jää sinulle valmennuksen jälkeen.

  Yksilöllinen valmennusohjelma

  ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

  Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

  1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.
  2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13 %.
  3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28 %.

  Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa.

  Tuemme ohjelmaan osallistuvia aina vuoden ajan aloituksesta lähtien. Samalla seuraamme valmennuksen pysyvää vaikutusta.