Auta tyttöjä kehittyvissä maissa tekemällä hyvää itselle ja ympäristölle

Samalla kun teet hyvää itsellesi, voit tehdä hyvää myös ympäristölle! Ostamalla ViaEscan hyvinvointivalmennuksen itsellesi lahjoitat samalla Plan International Suomen tyttöjen päivän keräykseen 50€.

ViaEsca ja Plan haluavat yhdessä kasvattaa tietoisuutta ilmastonmuutoksen vaikutuksista kehittyvissä maissa asuviin tyttöihin. Yhä useammalla heistä on mahdollisuus koulunkäyntiin ja perheiden toimeentulo on parantunut, mutta saavutetut edistysaskeleet ovat uhattuina. Ilmastonmuutos vaikuttaa eniten kehittyvien maiden tyttöihin, jotka kärsivät sään ääri-ilmiöistä kuten kuivuudesta, rankkasateista ja hirmumyrskyistä.

Lue lisää

Helppoa matkantekoa

Lähde hyvinvointimatkalle!

ViaEscan hyvinvointivalmennuksessa kiinnitetään paljon huomiota ravinnon ilmastovaikutuksiin mm. vähentämällä punaisen lihan määrää ja lisäämällä kasvisten osuutta ruokavalioosi. Ravinto-ohjelma opastaa sinua syömään tasapainoisemmin ja terveellisemmin.

Lähde nyt ViaEscan hyvinvointimatkalle niin lahjoitat 50€ Planin tyttöjen päivän keräykseen. Voit ostaa valmennuksen nyt ja aloittaa sen silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Ostamalla ViaEscan normaalihintainen hyvinvointivalmennus (21 päivän Aloitusmatka tai 90 päivän Muutosmatka), lahjoitat 50€ Planin tyttöjen päivän keräykseen.

  • Suosittelemme 90 päivän Muutosmatkaa sinulle, joka haluat pudottaa painoa ja/tai tehdä elämäntapamuutoksen.
  • Suosittelemme 21 päivän Aloitusmatkaa sinulle, joka haluat saavuttaa energisemmän olon syömällä hyvin ja löytämään tasapainoisen ruokavalion ja ruokarytmin.

 Tutustu valmennuksiimme tästä!

Plan Suomi

Kansainvälisenä tyttöjen päivänä 11.10. Plan kerää varoja erityisesti tyttöjen koulutukseen.

Tule mukaan! Ostamalla hyvinvointivalmennuksen edistät kanssamme tyttöjen koulutusta ja kykyä sopeutua ilmastonmuutoksen aiheuttamiin haasteisiin.

Ehdot & säännöt:

  • Kampanja-aika 12.9.-31.10.2019
  • Jokaisesta kampanjasivun kautta ostetusta 21 päivän Aloitusmatkasta tai 90 päivän Muutosmatkasta ViaEsca lahjoittaa 50€ Planin tyttöjen päivän keräykseen.