Tervetuloa Anun mukaan ViaEsca -matkalle

Helppoa matkantekoa

Mikä on ViaEsca?

ViaEsca on latinaa ja tarkoittaa tie ruokaan. ViaEsca on tutustumismatka omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan.

Helppoa matkantekoa

Matkaasi helpottamaan saat mukaasi ViaEsca-mobiilisovelluksen ja sekä valitsemasi aktiivisuusmittarin. Näin pystyt seuraamaan matkasi etenemistä ja muutosta itsessäsi. Sovelluksesta näet sinulle räätälöidyt reseptit, ostoslistat, inspiroivat vinkit ja aktiivisuutesi. Lisäksi saat oppaamme online-tuen.

21 päivän aloitusmatka

Matkasi energisempään ja terveellisempään elämään alkaa 21 päivän helpolla ja herkullisella matkalla, jonka aikana:

  • Saavutat uuden energiatason
  • Laihdut, jos se on tavoitteesi
  • Opit kehosi ja liikunnan/aktiivisuuden vaikutukset omaan kalorien kulutukseesi
  • Opit oikean ruokailurytmin ja annoskoot sekä syömään vain sen mitä kulutat
  • Opit tekemään herkullista ja terveellistä ruokaa helposti 

Anu

Tervehdys! Olen Anu Bouquet, Ravintoterapia Eliksiirin Diplomiravintoterapeutti ja yrittäjä Nummelasta. Seitsemän vuotta sitten lähdin opiskelemaan ravintoterapiaa ja funktionaalista lääketiedettä, ja sillä tiellä olen yhä. Tällä alalla ei ole koskaan täysin valmis, tietoa tulee koko ajan lisää, mutta ymmärrys keinoista, joilla voi parhaiten auttaa asiakasta, lisääntyy päivä päivältä. Intohimoni on auttaa asiakkaitani voimaan paremmin ja auttaa heitä ymmärtämään mikä on ravinnon merkitys hyvän terveyden ylläpitäjänä. Monella asiakkaistani on useita terveydellisiä haasteita, joita lähdemme purkamaan pala palalta. Olen auttanut asiakkaita erityisesti suolisto-ongelmien, ruoka-yliherkkyyksien, hormonaalisten haasteiden ja kroonisten infektioiden parissa. Vastaanotolleni pääsee Nummelaan, Espooseen tai Hyvinkäälle.

Ravinto on oleellinen osa hyvinvointiamme ja sen vuoksi tuntuikin luonnolliselta lähteä mukaan ViaEsca valmennustiimiin. Oikein syömällä olemme energisiä ja saamme hyvää oloa ja tasapainoa elämäämme. Bonuksena myös painonhallinta helpottuu ja veriarvotkin voivat parantua. ViaEsca on helppo, toimiva konsepti josta asiakkaat saavat nopeasti apua. Olen iloinen että saan viedä ViaEscan viestiä maistuvasta hyvinvoinnista asiakkailleni- koska on tärkeää, että ruoka myös maistuu hyvältä!