Tervetuloa Eeva-Marian mukaan ViaEsca -matkalle

Helppoa matkantekoa

Mikä on ViaEsca?

ViaEsca on latinaa ja tarkoittaa tie ruokaan. ViaEsca on tutustumismatka omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan.

Helppoa matkantekoa

Matkaasi helpottamaan saat mukaasi ViaEsca-mobiilisovelluksen ja valitsemasi aktiivisuusmittarin. Näin pystyt seuraamaan matkasi etenemistä ja muutosta itsessäsi. Sovelluksesta näet sinulle räätälöidyt reseptit, ostoslistat, inspiroivat vinkit ja aktiivisuutesi. Lisäksi saat oppaamme online-tuen.

21 päivän aloitusmatka

Matkasi energisempään ja terveellisempään elämään alkaa 21 päivän helpolla ja herkullisella matkalla, jonka aikana:

  • Saavutat uuden energiatason
  • Laihdut, jos se on tavoitteesi
  • Opit kehosi ja liikunnan/aktiivisuuden vaikutukset omaan kalorien kulutukseesi
  • Opit oikean ruokailurytmin ja annoskoot sekä syömään vain sen mitä kulutat
  • Opit tekemään herkullista ja terveellistä ruokaa helposti 

Eeva-Maria

Olen Porvoolainen ravintoterapeutti, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Ruoka on niin arkinen asia, ettei monikaan tule ajatelleeksi miten kauaskantoisia vaikutuksia sillä voi olla hyvinvointiimme. Oma kiinnostukseni ravitsemukseen heräsi kolmannen lapseni syntymän jälkeen kun oma terveyteni alkoi reistailla. Auttaakseni itseäni opiskelin uuden ammatin ja pääsin samalla auttamaan muita voimaan paremmin ravitsemuksen keinoin.

ViaEscan kehityskaarta olen saanut seurata alusta saakka. Minulle tarjoutui alkuvuodesta 2018 mahdollisuus kokeilla 21 päivän aloitusmatkaa. Olin alkuun epäileväinen aktiivisuusrannekkeen suhteen. Miten osaisin pitää sitä yötä päivää ranteessani? Epäilykseni hävisivät muutaman päivän käytön jälkeen. Aktiivisuusrannekkeen myötä sain tärkeää tietoa unesta ja liikunnasta. Yhdessä helppokäyttöisen sovelluksen ja aktiivisuusrannekkeen avulla syntyi juuri minulle räätälöidyllä kalorikulutuksella suunnitellut ateriat resepteineen, kuvineen ja ostoslistoineen. Olen työssäni nähnyt, että vanhasta poisoppiminen ja uusien tapojen omaksuminen ei ole aina helppoa. ViaEscan avulla terveellisen ja maukkaan ruokavalion noudattaminen on helppoa.