Tervetuloa Noran mukaan ViaEsca -matkalle

Helppoa matkantekoa

Mikä on ViaEsca?

ViaEsca on latinaa ja tarkoittaa tie ruokaan. ViaEsca on tutustumismatka omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan.

Helppoa matkantekoa

Matkaasi helpottamaan saat mukaasi ViaEsca-mobiilisovelluksen ja valitsemasi aktiivisuusrannekkeen. Näin pystyt seuraamaan matkasi etenemistä ja muutosta itsessäsi. Sovelluksesta näet sinulle räätälöidyt reseptit, ostoslistat, inspiroivat vinkit ja aktiivisuutesi. Lisäksi saat oppaamme online-tuen.

21 päivän aloitusmatka

Matkasi energisempään ja terveellisempään elämään alkaa 21 päivän helpolla ja herkullisella matkalla, jonka aikana:

  • Saavutat uuden energiatason
  • Laihdut, jos se on tavoitteesi
  • Opit kehosi ja liikunnan/aktiivisuuden vaikutukset omaan kalorien kulutukseesi
  • Opit oikean ruokailurytmin ja annoskoot sekä syömään vain sen mitä kulutat
  • Opit tekemään herkullista ja terveellistä ruokaa helposti 

Yrityksille

Tarjoamme valmennusta yrityksille ryhmävalmennuksena. Kerron mielelläni lisää! 

Nora

Moi, olen Nora. Intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ikuinen opiskelija, ja rakastan ruokaa. Ravintoterapeutin ja hyvinvointivalmentajan opintojen, sekä myös omakohtaisen kokemuksen, myötä olen huomannut miten suuri merkitys käyttämällämme ”polttoaineella” on jokapäiväiseen oloomme. Niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. 


ViaEsca -valmentajaksi päätin lähteä, sillä näen miten mielettömän toimiva työkalu se on oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Ruokailurytmi selkiintyy, ja kasviksia tulee kilo päivässä kuin itsestään. Kaikki on tehty niin valmiiksi kuin mahdollista, kauppalistoja myöten. Aivan mahtavaa! 

KTM:n opintojen lisäksi olen opiskellut funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa ravintoterapiaa Suomen Terveysopisto Saluksessa, ja minulla on myös hyvinvointivalmentajan tutkinto Yhdysvalloista Institute for Integrated Nutrition -oppilaitoksesta.  

Ruoan lisäksi rakastan myös merta, ja surffaus onkin uusimpia harrastuksiani. 
P. 045-3159073