ViaEsca - Espere Verden asiakkaille ja seuraajille etu


Sinulla on nyt mahdollisuus lähteä mukaan 21 päivän valmennukseen Espere Verden asiakkaana tai seuraajana erikoishintaan 105€ (norm. Hinta 150€). Lisäksi saat mahdollisuuden valmentajan puhelinkonsultaatioon. Hinta on voimassa huhtikuun 2021 loppuun asti, mutta ohjelman voi ottaa käyttöönsä milloin tahansa vuoden 2021 aikana.

ViaEsca on yksilöllinen hyvinvointivalmennus, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.
2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13%.
3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28%.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa.

Toimi näin:

1. Mene osoitteeseen: ViaEsca 21 päivän aloitusmatka ja valitse tuote ostoskoriin.

2. Anna alennuskoodi "esperev", jolloin saat alennuksen. Tee maksu loppuun ja saat sähköpostiisi ohjeet aloituksesta.  

3. Laita viesti osoitteeseen info@viaesca.com ja kerro että olet Espere Verden asiakas, niin saat linkin sähköiseen kalenteriin, josta voit kustannuksetta varata ajan valmentajan puhelinkonsultaatioon.

 

 

Kysymykset ja yhteydenotot:

Anna Tervo, ViaEsca
anna@viaesca.com
050-5298911
www.viaesca.com