ViaEsca ja Bodymaja yhteistyöhön


Hei Bodymajan asiakas!

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi käyttämään ViaEsca-ravintovalmennusohjelmaa! Sen avulla sinulla on mahdollisuus pudottaa painoa turvallisesti sekä parantaa samalla omaa hyvinvointiasi.

Kehonkoostumusmittaus tarjoaa valmennuksen oheen mainion työkalun, sillä mittaus antaa korvaamattoman tarkkaa tietoa siitä, miten elintapamuutokset vaikuttavat elimistöön. Konkreettiset tulokset motivoivat jatkamaan terveellisellä linjalla jatkossakin.

Alla näet tarkemmat tiedot valmennusohjelmasta ja miten saat sen aktivoitua käyttöösi. Tarjoamme nyt erikoishinnan Bodymajan asiakkaille kaikista valmennusohjelmistamme. Bodymajan kehonkoostumusmittauksilla todennat ohjelman vaikutukset. 

Yksilöllinen valmennusohjelma

ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Valmennukset:

  1. ViaEsca 90 päivän muutosmatka (Norm. hinta 109€) Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, jolla on painoa pudotettavana vähintään 5kg ja haluat lähteä tekemään töitä painoa pudottaaksesi.
  2. ViaEsca 21 päivän aloitusmatka (Norm. hinta 75€) Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat katsoa miten pystyt ruokavaliolla vaikuttamaan jaksamiseen, palautumiseen ja mahdolliseen painonpudotukseen. 21 päivän jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa jatkomatkalle.

Anna verkkokaupan kassalla alennuskoodi bodymaja2022 ja paina käytä, jolloin saat -20% alennuksen kaikista yllämainituista valmennuksista. 
Tee ostos loppuun asti ja saat tämän jälkeen sähköpostiisi ohjeet aloituksesta. Voit valita oman aloitushetkesi vasta tämän jälkeen, kun rekisteröidyt*.

Suosittelemme ensisijaisesti 90 päivän muutosmatkaa ja sen yhteyteen kehonkoostumusmittausta ennen aloitusta, kolmen viikon jälkeen sekä lopuksi. Mahdollisesti vielä välimittaus näin halutessasi. 

Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

  1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.
  2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13 %.
  3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28 %.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa.

 

Kysymykset ja yhteydenotot:

Anna Tervo, ViaEsca
anna@viaesca.com
050-5298911
www.viaesca.com

*Rekisteröinnin yhteydessä annat seuraavat tietosi: nimi, syntymäaika, sukupuoli, pituus, paino ja arvioimasi aktiivisuustaso. Tämän lisäksi pääset valitsemaan toivomasi ruokavalion ja aloituspäivän. Tietojasi käsitellään tietosuojalainsäädännön edellyttämien tietosuojaperiaatteiden mukaisesti eikä niitä luovuteta valmennuksen tilaajalle tai muille osapuolille. Tietosuojaseloste