ViaEsca-ohjelma Danskebankin henkilöstölle


Tervetuloa lukemaan lisää ViaEsca-valmennuksesta! Valmennus on käytössä ryhmämuotoisena Danskebankin työterveydessä, mutta nyt siihen on mahdollisuus lähteä myös omakustanteisesti ja omatoimisesti. Kampanjahinta 67,50€ (norm. hinta 75€)) on voimassa kesäkuun 2021 loppuun asti. Voit aloittaa valmennuksen heti tai vaikka vasta lomien jälkeen.

ViaEsca on yksilöllinen hyvinvointivalmennus, joka keskittyy ravintoon ja arkiliikuntaan ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kalorinkulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.
2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13%.
3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28%.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa. 

Valmennus on mahdollista maksaa joko Eazybreakilla tai kortilla ViaEscan verkkopalvelussa.

Toimi näin maksaessasi Eazybreakilla:

1. Hae Eazybreakin verkkopalvelussa Via Esca Oy toimipaikka.
2. Maksa valmennuksen hinta 67,50€.
3. Laita viesti osoitteeseen info@viaesca.com, että olet tehnyt maksun. Näin saamme myös sähköpostiosoitteesi, jotta voimme kontaktoida sinua.
4. ViaEsca kontaktoi sinua sähköpostitse 24 h sisällä ja saat ohjeet valmennuksen aloitukseen.

Toimi näin maksaessasi ViaEscan verkkopalvelussa:

1. Mene osoitteeseen: ViaEsca 21 päivän aloitusmatka ja valitse tuote ostoskoriin. Mene kassalle ja anna yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite riittää).
2. Anna alennuskoodi "DBkevät" ja paina käytä, jolloin saat alennuksen valmennuksesta. Mahdollisesti tilaamasi aktiivisuusrannekkeen maksat itse. (Huomioi, että sinun pitää sitten vielä tilata ranneke Garminin verkkokaupasta saatuasi meiltä koodin sitä varten mikäli tilaat rannekkeen kauttamme)
3. Tee ostos loppuun asti ja saat tämän jälkeen sähköpostiisi ohjeet aloituksesta. Voit valita oman aloitushetkesi vasta tämän jälkeen, kun rekisteröidyt*.

Palvelut ovat:

21 päivän aloitusmatka 67,50€ (sisältää 21 päivän ohjelman sekä valmentajan online-tuen)
Jatkomatka, 19,90€/kk (jatkomatka on mahdollinen vain jo aloitusmatkan tai muutosmatkan käyneille). 

 

 

 

Kysymykset ja yhteydenotot:

Anna Tervo, ViaEsca

anna@viaesca.com

050-5298911

www.viaesca.com