ViaEsca palvelut - ePassi


ViaEsca on yksilöllinen hyvinvointivalmennus, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.

2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13%.

3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28%.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa.

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen https://services.epassi.fi

2. Tee verkkomaksu haluamasi palvelun verran Via Esca Oy- toimipaikalle.

3. Lisää viitteeksi sähköpostiosoitteesi.

4. ViaEsca kontaktoi sinua sähköpostitse 24 h sisällä.

Voit tehdä ostoksen myös ePassin Marketplacessa.

Palvelut ovat:

21 päivän aloitusmatka 75€ (sisältää 21 päivän ohjelman sekä valmentajan puhelinkonsultaation) 

90 päivän muutosmatka 109€ (sisältää 90 päivän ohjelman sekä valmentajan puhelinkonsultaation)

Jatkomatka, 19,90€/kk (jatkomatka on mahdollinen vain jo aloitusmatkan tai muutosmatkan käyneille) Tarjous vuoden 2022 toukokuun loppuun asti 59€ 6kk tai 99€ 12kk. Tai vaihtoehtoisesti 6kk jatkomatkaa sekä kaksi puhelinkonsultaatiota valmentajamme kanssa 99€ tai 12kk jatkomatkaa sekä kolme puhelinkonsultaatiota valmentajamme kanssa 149€.

UUSI: Päivälliskassiohjelma. Ohjelma tarjoaa sinulle räätälöidyt päivällisehdotukset jokaiselle arkipäivälle ja pääset näkemään sekä reseptit että muodostamaan reseptien pohjalta ostoslistan kätevästi sovelluksessa. Sinulla on mahdollisuus vaihtaa reseptejä mieltymystesi mukaan sekä käyttää ateriakertoimia, jos taloudessasi on monta ruokailijaa.

 

 

 

Kysymykset ja yhteydenotot:

Anna Tervo, ViaEsca
anna@viaesca.com
050-5298911
www.viaesca.com