ViaEsca-valmennus_ah2


Hei!

Yritys xxx haluaa tarjota sinulle on mahdollisuuden osallistua ViaEsca-ravintovalmennukseen. 

Mikäli haluat edistää hyvinvointiasi syömällä paremmin ja olet valmis ottamaan siihen suuntaan seuraavan askeleen, olet tervetullut ohjelmaamme.  Valmennuksen tavoitteena on auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja sitä kautta lisätä päivittäistä energisyyttä, jaksamista ja palautumista. Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan kunkin henkilön kulutusta ja tavoitteita. Valmennusohjelmassa käytetään älypuhelinsovellusta ja aktiivisuusranneketta. 

Kolmen kuukauden valmennus etenee yhdessä valmentajan kanssa älypuhelinsovellus tukena. Valmennuksen aikana on yhteensä 3-4 etätapaamista valmentajan kanssa ja jatkuva online-tuki sovelluksen chatissa. Pakettiin kuuluu lisäksi aktiivisuusranneke.

* Garmin Vivosmart 5 health

Huomioi, että valmennukseen osallistuminen edellyttää 50€ omavastuuosuuden maksamista. Tämän voi maksaa osaksi tai kokonaan ePassin hyvinvointipassilla, Edenredillä tai Smartumilla. Mikäli maksat omavastuuosuuden osittain näillä, lähetämme loppusummasta pankkisiirron. 

Lue lisää valmennusohjelmasta alta:  

ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Kolmen kuukauden aikana:

  • Paino putoaa keskimäärin 6-8 kg, josta suurin osa on rasvaa.
  • Palautuminen valveilla ollessa paranee keskimäärin 32 %.
  • Jaksaminen paranee (vo2max paranee keskimäärin 13 %)
  • Opit uudet syömisen rutiinit, jotka kantavat sinua jatkossakin. 
  • Veren rasva- ja sokeriarvot saattavat laskea mikäli ne ovat olleet koholla ennen valmennusta.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa. Lue täältä sekä onnistujien että asiantuntijoiden kommentteja.

Lue lisää ruokavalioista, joita ohjelmassa voidaan noudattaa.

 

Lisätietoja:

Anna Tervo, ViaEsca-valmentaja
anna@viaesca.com
050-5298911