Webinaari ePassin yhteistyöyrityksille


Hei!

Haluamme antaa lisätukea teidän henkilöstönne jaksamiselle. Korona-aikana ihmiset kaipaavat yhteisöllisyyttä ja tukea arjen ruokailuun.

Haluamme tarjota teille kumppanimme Via Esca Oy:n kanssa ilmaisen (1 200€ arvoisen) webinaarin aiheella "Ravinto ja jaksaminen". Webinaarissa kerrotaan kuinka ruoka ja syöminen vaikuttavat palautumiseen ja energisyyteen, sekä kuinka koronan tuoma pakottama muutos arjen ruokailuun voidaan kääntää hyvinvoinniksi. Webinaarin jälkeen ihmiset voivat osallistua yrityksen yhteiseen ViaEsca valmennusohjelmaan, jonka voi maksaa Hyvinvointipassilla.

Hyvinvointiterveisin,

Katariina Vedenkannas, maajohtaja, ePassi

 

Mikäli haluatte tilata webinaarin tai kuulla lisätietoja, laittakaa viestiä ViaEscan Annalle ja sopikaa tarkemmin aika koska ja miten.

anna@viaesca.com

050 529 8911

 

ViaEsca:lla on myös tarjous Hyvinvointipassilaisille:

21 päivän valmennus 75€ (norm.hinta 150€). Tarjous on voimassa helmikuun loppuun. Webinaarin jälkeen avaamme kuukaudeksi yhteisen whatsapp-ryhmän, johon voivat liittyä teidän yrityksenne valmennukseen osallistuvat työntekijät halutessaan, saaden näin jakaa kokemuksiaan kollegoidensa kanssa.

Lisätietoja tarjouksen lunastamisesta 

ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, joka keskittyy ravintoon ja jonka aikana saavutat tavoitteesi, liittyivät ne sitten jaksamisen parantamiseen tai painonpudotukseen. Ohjelma auttaa sinua löytämään tasapainon kulutuksesi ja maistuvan ruuan välillä.

Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.

2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13%.

3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28%.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa.