yrityksille-beta-grid


Matka hyvinvointiin

ViaEsca on valmennusohjelma, joka tähtää ruokailutottumusten pysyvään muutokseen ja sitä kautta terveellisempään elämään. Se auttaa löytämään pysyvän tasapainon kalorien kulutuksen ja herkullisen ruuan välillä helposti ja motivoivasti.

ViaEsca-ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus on suunnattu yrityksille, joille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja jotka haluavat tukea sitä ei pelkästään liikunnan vaan myös terveellisen ruokavalion avulla. 21 päivän aloitusmatka on helppo tie kohti energisempää työ- ja vapaa-aikaa. Sillä on saatu aikaan loistavia tuloksia: osallistuneiden energiataso on noussut ja vireystila parantunut, paino on pudonnut pysyvästi ja veriarvot parantuneet.

Näin pääsette matkaan

Valmennuksen alussa kartoitetaan kunkin henkilökohtainen lähtötilanne ja asetetaan tavoitteet. Alussa ja matkan jälkeen tehtävä kehonkoostumusmittaus näyttää  konkreettisen kehityksen ja mitattavat tulokset. ViaEsca mobiilisovellus on matkalaisten tukena 21 päivän aloitusmatkalla ja jatkomatkalla.

Miksi ViaEsca yritykseen?

Lisääntynyt hyvinvointi heijastuu suoraan työssä jaksamiseen sekä sairauspoissaolojen määrään. Oikealla ruokavaliolla ja aktiivisuudella parantaa keskittymiskykyä, energiatasoja sekä esimerkiksi elimistön kykyä selvitä stressistä. Tasaisin väliajoin syödyt ateriat myös pitävät verensokerin tasapainossa ja näin voit hyvin viikon jokaisena päivänä. Yhteishenki paranee, kun voit myös tsempata työkaveria matkalla!

Lisätään yhdessä virtaa työyhteisöösi!

Tarjoa työntekijöillesi tämä mahdollisuus terveelliseen muutokseen ja oman kehon sekä mielen uuteen vireystasoon. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai osoitteella info@viaesca.com

Yhteistyöyrityksiämme:

Ota yhteyttä