ABB HR ja työterveys- ohjeita ja vinkkejä ViaEsca-ohjelmasta


Hei!

Tämä sivu on tarkoitettu ABB:n yksiköiden HR-osastolle ja työterveydelle käyttöön ViaEsca-valmennukseen liittyvien asioiden tiedottamiseksi ja tueksi.

Henkilöstölle jaettava linkki, josta löytyy kaikki tarvittava tieto heille, löytyy täältä:

ABB henkilöstölle ViaEsca-ohjelma käyttöön

Tämä linkki kannattaa jakaa henkilöstölle yksiköissä. 

 

ViaEsca-sopimus

ViaEsca-sopimus on vuoden mittainen eli se jatkuu helmikuun 2022 loppuun asti.

  • Vuoden aikana tulee koko henkilöstölle kolme webinaaria hyvinvoinnista liittyen ravintoon. Webinaariaikataulu:
17.2. klo 13-14 Ravinnon merkitys hyvinvointiin ja jaksamiseen
19.5. klo 13-14 Aihe tarkentuu myöhemmin

22.9. klo 13-14 Aihe tarkentuu myöhemmin

Teams-linkki tulevaan webinaariin löytyy henkilöstölle tarkoitetulta sivulta. Muista webinaareista tiedotamme myöhemmin tarkemmin. Webinaarit tallennetaan, ja ovat siten katsottavissa/jaettavissa henkilöstölle myöhemmin.

  • ViaEscan 21 päivän ohjelman yksittäiset työntekijät voivat ottaa käyttöön itsenäisesti itselleen sopivana ajankohtana sopimuskauden aikana.missä tahansa vaiheessa vuotta. Jos lähtee mukaan webinaarin yhteydessä (joka toimii samalla kickoffina), voi tulla mukaan yhteiseen whatsapp-ryhmään, joka avataan samalla liityttäväksi. 
  • Työnantaja maksaa 21pv ohjelman. Henkilö käyttää omaa aktiivisuusmittaria (sovelluksen kanssa yhteensopivia kaikki yleisimmät mallit esim. Garmin, Polar, Fitbit). Halutessaan henkilö voi tilata aktiivisuusmittarin ViaEscalta samalla, kun tilaa 21pv valmennuksen.

 

Lisäpalvelut, joita yksiköt voivat tilata halutessaan (liiketoiminnan päätöksellä, erillinen lasku ViaEscalta yksikölle):

  • Ryhmävalmennus 5-10 henkilöä 1000€ (suunnattu esim. riskiryhmäläisille tai esimiehille) sisältäen: yhteinen oma aloitustapaaminen etänä, ryhmän oma whatsapp-ryhmä, yhteinen lopputapaaminen, tulosten raportointi esim. työterveyteen 
  • Halutessaan yksikkö voi tilata aktiivisuusrannekkeet osallistujille ViaEscalta: Garmin Vivosmart 4 tai vastaava, 80€ tai henkilö käyttää mahdollista nykyistä mittaria, hankkii itsenäisesti mittarin tai voi halutessaan tilata mittarin ViaEscan 21pv valmennuksen yhteydessä

Hinnat sisältävät 0% alv

Lisäksi voit  tilata ohjelmasta Annalta valmiita tiedote-pdf:iä, joita voi printata esim. taukotilan seinälle tai kysyä muista mahdollisista lisäpalveluista.

 

Kysymykset ja yhteydenotot:

Anna Tervo, ViaEsca

anna@viaesca.com

050-5298911

www.viaesca.com