HKScan


Hei HKScanin henkilöstöön kuuluva!                      

 

HKScan tarjosi henkilöstölleen vuonna 2022 mahdollisuuden osallistua ViaEsca 21 päivän ravintovalmennusohjelmaan. Ohjelma on nyt päättynyt, mutta sen tueksi järjestetyt webinaarit ovat edelleen katsottavissa tallenteina. Löydät niihin tiedot alta. 

Webinaarit

  • ViaEsca-matkan tueksi oli vuoden aikana tarjolla kolme webinaaria, joista kaikki kolme on nyt pidetty. 
  • Ensimmäinen webinaari oli 17.1. Aiheena: Ravinnon merkitys hyvinvointiin ja jaksamiseen. Webinaarista tehtiin tallenne ja pääset katsomaan tallenteen täältä. Toinen webinaari oli 20.4. Aiheena: Terveelliset elämäntavat kesäkunnon takana. Tallenteen webiaarista pääset katsomaan täältä. Kolmas webinaari aiheella Paluu hyvään arkeen (arjen hyvät ruokavalinnat ja palautuminen) oli 12.9. ja sen tallenne on katsottavissa täältä.

Yksilöllinen valmennusohjelma

ViaEsca on yksilöllinen valmennusohjelma, jonka tavoitteena on auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja sitä kautta lisätä päivittäistä energisyyttä, jaksamista ja palautumista tai auttaa painonpudotuksessa. 

Ensimmäisen kolmen viikon aikana:

  1. Paino putoaa keskimäärin 3,5 kg ja rasvan määrä vähenee keskimäärin 1,5 kg.
  2. Maksimaalinen hapenottokyky paranee keskimäärin 13 %.
  3. Palautuminen paranee valveilla ollessa keskimäärin 28 %.

Valmennuksessa räätälöidään ateriasuunnitelma vastaamaan omaa kulutustasi ja tavoitteitasi. Seuranta tapahtuu älypuhelinsovelluksella ja sovellukseen on mahdollista liittää aktiivisuusranneke, jolloin ateriasuunnitelmasta saadaan tarkempi ja valmennuksesta kokonaisvaltaisempi. Ohjelman avulla opit syömään tasaisesti päivän mittaan ja mitoittamaan syömisesi omaan aktiivisuuteesi ja tavoitteisiisi. Tuloksia saat jo lyhyessä ajassa.

Kaikkien aloitusmatkan läpikäyneiden kesken arvottiin vuoden päätteeksi VIaEscan valmennuspaketti. Pakettiin kuuluu 12 kuukauden jatkomatkavalmennus sisältäen kolme henkilökohtaista etätapaamista ViaEscan ravintovalmentajan kanssa. Paketin arvo on noin 350€. Voittajalle on ilmoitettu voitosta. 

 

Täältä löydät HKScanin työntekijöiden kommentteja aikaisemmin toteutetuista valmennuksista: Kommentteja valmennuksesta

21 päivän aloitusmatkan jälkeen sinun on mahdollista jatkaa ohjelmaa omakustanteisesti hintaan 19,90 €/kk. Saat asiasta muistutuksen sähköpostiisi ennen määräajan päättymistä, jonka jälkeen matkasi jatkuu ainoastaan, jos valitset jatkamisen. Jos et tee erikseen ostoa määräajan päättyessä, ohjelma päätetään automaattisesti. Maksuvälineenä käy myös ePassi. 

Kysymykset ja yhteydenotot:

Anna Tervo, ViaEsca
anna@viaesca.com
050-5298911

*Rekisteröinnin yhteydessä annat seuraavat tietosi: nimi, syntymäaika, sukupuoli, pituus, paino ja arvioimasi aktiivisuustaso. Tämän lisäksi pääset valitsemaan toivomasi ruokavalion ja aloituspäivän. Tietojasi käsitellään tietosuojalainsäädännön edellyttämien tietosuojaperiaatteiden mukaisesti eikä niitä luovuteta valmennuksen tilaajalle tai muille osapuolille. Tietosuojaseloste