ViaEsca-hyvinvointivalmennus


ViaEsca - matka hyvään oloon ruoan kautta

Tervetuloa matkalle kohti pysyvää tasapainoa ja maistuvaa hyvinvointia! Kokonaisvaltainen hyvinvointiohjelmamme perustuu valmennusmetodiin, jonka avulla teet hyvinvoinnistasi pysyvän osan arkeasi.

Ravinnon ja liikunnan suhde

Ruoka on tehokkain tie hyvinvointiin

Ruokailutottumusten muutos on valmennuksemme keskiössä. Monipuolinen ravinto auttaa sinua palautumaan rasituksesta ja ylläpitää terveyttäsi. Tasainen ateriaväli myös auttaa ylläpitämään laadukasta unta. Kun haluat muuttaa elämääsi terveempään suuntaan, aloita muuttamalla ruokailutottumuksesi.

ViaEsca-metodi - muuta ruokailutottumuksesi pysyvästi

Metodimme perustuu näyttöön käyttäytymisen muutoksesta. Tehokkaan aloituksen aikana opit pois vanhoista ruokailutottumuksistasi. Huomaat, kuinka energisyytesi kasvaa ja painosi putoaa hyvästä ruuasta nauttien. Muutoksen kokeminen lisää motivaatiota pysyvään muutokseen.

Matkasi seuraavassa vaiheessa opit uusia taitoja, jotka ovat tärkeitä pysyvän muutoksen saavuttamiseksi. Jatkossa uusista taidoista tehdään rutiineja, joita on helppo noudattaa ja soveltaa sinulle sopivalla tavalla. Tehtävämme on lisätä ymmärrystäsi ravinnosta ja auttaa oivaltamaan, kuinka ylläpidät terveellistä ruokavaliota ja tasapainoa jatkossa itsenäisesti.  

Teknologia tekee muutoksesta helppoa

Olemme valjastaneet teknologian tukemaan sinua muutoksessa. Seuraat ravinnon saannin ja kulutuksesi välistä tasapainoa aktiivisuusrannekkeen ja ViaEsca-sovelluksen avulla ja noudatat tähän tietoon perustuvaa valmista ateriasuunnitelmaasi. Seuraamalla ohjelmaa et voi epäonnistua, mutta jos jokin asia askarruttaa, voit aina kysyä neuvoa ravintovalmentajalta chatissa koko matkan ajan.

Painonhallinta & hyvinvointi

Painonpudotuksen onnistuminen on 80 % kiinni siitä, mitä ja miten syöt. Painonhallinnan kannalta myös arkiliikunta on tärkeää. Aktiivisuusrannekeen kautta saatava tieto auttaa sinua lisäämään arkiaktiivisuuttasi ja ymmärtämään, kuinka paremmalla ruoalla ja lisääntyneellä arkiliikunnalla voit vaikuttaa unesi laatuun ja palautumiseen.

ViaEsca sopii juuri sinulle

ViaEsca on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat saavuttaa energisemmän ja tasapainoisemman olon syömällä paremmin, sekä ihmisille jotka haluavat  pudottaa painoa ja saavuttaa pysyvän painonhallinnan mahdollisimman helposti. Sinun ei tarvitse luopua mistään vaan sinun pitää ymmärtää oman kehosi kalorinkulutus sekä säätää syömistäsi ja juomistasi siihen sopivaksi.

Suosittelemme 90 päivän Muutosmatkaa sinulle, joka haluat pudottaa painoa ja/tai tehdä elämäntapamuutoksen.

Suosittelemme 21 päivän Aloitusmatkaa sinulle, joka haluat saavuttaa energisemmän olon syömällä terveellisesti ja tasapainoisesti.

Molempien matkojen jälkeen on mahdollista jatkaa palvelun käyttöä Jatkomatkalla kuukausi kerrallaan niin pitkään kuin haluat.

Tutustu ViaEsca-matkoihin ja ruokafilosofiaamme. Katso valmennusvideomme.